- 17 Mayıs 2023
- 37
- -32
- 6
- 19
- Konu Sahibi hayattanbikmiskiz
-
Sen geçen günkü üyesin. Yahu kardeşim zaten böyle bir şey için adam seni yarı yolda birakacaksa aha kapı daha da sapı. Hepimiz birer engelli adayıyız. Ne çirkin mevzular bunlar ya!Spina bifida ( yuruyemiyor )hastası bir kardeşim var . Şuan annem ve babam bakıyor ama ileride ne olur bilemiyorum. Eğer birsey olursa ben bakacağım onu bırakmam. Sorun şu ki sevgilim bu yüzden benden ayrıldı eger aileme birsey olursa bakmak istemezmiş aslında böyle birsey istemedim zaten maaşı var devlet her konuda yardımcı oluyor. Sadece bizimle yasardi . Böyle bir durumu yasayan var mi sizce hiç evlenmemelimiyim kimseyi böyle birsey için zorlayamam
Is arkadasim yillardir kardesine bakiyor. Anneden farksiz. Esiyĺe de cok mutlu. Cocuklari yok, bilerek mi yapmadilar bilmiyorum ama kardesini cocugu gibi goruyor. Ki kardesi zihinsel engelli ve bakimi cok zor.Spina bifida ( yuruyemiyor )hastası bir kardeşim var . Şuan annem ve babam bakıyor ama ileride ne olur bilemiyorum. Eğer birsey olursa ben bakacağım onu bırakmam. Sorun şu ki sevgilim bu yüzden benden ayrıldı eger aileme birsey olursa bakmak istemezmiş aslında böyle birsey istemedim zaten maaşı var devlet her konuda yardımcı oluyor. Sadece bizimle yasardi . Böyle bir durumu yasayan var mi sizce hiç evlenmemelimiyim kimseyi böyle birsey için zorlayamam
Daha yeni üye oldum ilk defa yaziyorumSen geçen günkü üyesin. Yahu kardeşim zaten böyle bir şey için adam seni yarı yolda birakacaksa aha kapı daha da sapı. Hepimiz birer engelli adayıyız. Ne çirkin mevzular bunlar ya!
Sana kendi ayaklarının üzerinde dur önce dedik ne mezunusun?
Zihinsel bir engeli de var mı ? Hayatının tek odak noktası neden evlilik ? Olur da ciddi ilişkin olursa tabi ki konusmalisin. Burada bir kadın kocası fiziksel engelli kardeşini eve getirmek istiyor diye nerdeyse kadına boşan denildi. Aynı şey kabul etmeyen erkek için de geçerli siz şartları söyleyin kim kimden önce ölur onu kimse bilemez. Onun yerine kendi ayaklarınız üzerinde durun çalışın adamın eline bakarken bir de kardeşine bakacak adam ilk fırsatta yüzüne vurabilir.Spina bifida ( yuruyemiyor )hastası bir kardeşim var . Şuan annem ve babam bakıyor ama ileride ne olur bilemiyorum. Eğer birsey olursa ben bakacağım onu bırakmam. Sorun şu ki sevgilim bu yüzden benden ayrıldı eger aileme birsey olursa bakmak istemezmiş aslında böyle birsey istemedim zaten maaşı var devlet her konuda yardımcı oluyor. Sadece bizimle yasardi . Böyle bir durumu yasayan var mi sizce hiç evlenmemelimiyim kimseyi böyle birsey için zorlayamam
Yaşınız kaç belli bir olgunlukla miSpina bifida ( yuruyemiyor )hastası bir kardeşim var . Şuan annem ve babam bakıyor ama ileride ne olur bilemiyorum. Eğer birsey olursa ben bakacağım onu bırakmam. Sorun şu ki sevgilim bu yüzden benden ayrıldı eger aileme birsey olursa bakmak istemezmiş aslında böyle birsey istemedim zaten maaşı var devlet her konuda yardımcı oluyor. Sadece bizimle yasardi . Böyle bir durumu yasayan var mi sizce hiç evlenmemelimiyim kimseyi böyle birsey için zorlayamam
Yeni üye değilsin bu konudaki birden fazla mesajin bu aynı cümlelerle farklı kişiler yazıyor izlenimi verme ? Ha bu mesaja ekstra sevgilim ayrıldı detayı eklemissin o kadar !Daha yeni üye oldum ilk defa yaziyorum
Sizin derdiniz ne ben sizi tanımıyorum bile ilk defa soru sordum yazmayın lütfenYeni üye değilsin bu konudaki birden fazla mesajin bu aynı cümlelerle farklı kişiler yazıyor izlenimi verme ? Ha bu mesaja ekstra sevgilim ayrıldı detayı eklemissin o kadar !
Burda kimse kimseyi tanimiyorSizin derdiniz ne ben sizi tanımıyorum bile ilk defa soru sordum yazmayın lütfen
Yazdığım yazıyı neresinden anladınız acaba?Burda kimse kimseyi tanimiyor
Yani sevgiliniz için de kolay değil,peki onun bu durumda olan bir kardeşi olsaydı siz kabul eder miydiniz?kabul etmesi için sizi çok çok sevmesi lazım..peki kardeşiniz ağır engelli mi,özel ihtiyaçlarını kendisi karşılayabiliyor mu?maaşı da varmış,kendi şartlarında bir hanımla o da evlenip yuvasını kurabilir belki..Spina bifida ( yuruyemiyor )hastası bir kardeşim var . Şuan annem ve babam bakıyor ama ileride ne olur bilemiyorum. Eğer birsey olursa ben bakacağım onu bırakmam. Sorun şu ki sevgilim bu yüzden benden ayrıldı eger aileme birsey olursa bakmak istemezmiş aslında böyle birsey istemedim zaten maaşı var devlet her konuda yardımcı oluyor. Sadece bizimle yasardi . Böyle bir durumu yasayan var mi sizce hiç evlenmemelimiyim kimseyi böyle birsey için zorlayamam
Sende biraz vicdan olda o sevgilini burda konu bile yapmazsın kardeşin mi sevgilin mi birde engelli kardeş bu neyin tedirginliği o senin kardeşin onun yoluna ölürüm diye düşünmen lazım yazıkSpina bifida ( yuruyemiyor )hastası bir kardeşim var . Şuan annem ve babam bakıyor ama ileride ne olur bilemiyorum. Eğer birsey olursa ben bakacağım onu bırakmam. Sorun şu ki sevgilim bu yüzden benden ayrıldı eger aileme birsey olursa bakmak istemezmiş aslında böyle birsey istemedim zaten maaşı var devlet her konuda yardımcı oluyor. Sadece bizimle yasardi . Böyle bir durumu yasayan var mi sizce hiç evlenmemelimiyim kimseyi böyle birsey için zorlayamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?