Bakima muhtaç kardeş

hayattanbikmiskiz

Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2023
37
-32
6
19
Spina bifida ( yuruyemiyor )hastası bir kardeşim var . Şuan annem ve babam bakıyor ama ileride ne olur bilemiyorum. Eğer birsey olursa ben bakacağım onu bırakmam. Sorun şu ki sevgilim bu yüzden benden ayrıldı eger aileme birsey olursa bakmak istemezmiş aslında böyle birsey istemedim zaten maaşı var devlet her konuda yardımcı oluyor. Sadece bizimle yasardi . Böyle bir durumu yasayan var mi sizce hiç evlenmemelimiyim kimseyi böyle birsey için zorlayamam

Sen geçen günkü üyesin. Yahu kardeşim zaten böyle bir şey için adam seni yarı yolda birakacaksa aha kapı daha da sapı. Hepimiz birer engelli adayıyız. Ne çirkin mevzular bunlar ya!
Sana kendi ayaklarının üzerinde dur önce dedik ne mezunusun?

Is arkadasim yillardir kardesine bakiyor. Anneden farksiz. Esiyĺe de cok mutlu. Cocuklari yok, bilerek mi yapmadilar bilmiyorum ama kardesini cocugu gibi goruyor. Ki kardesi zihinsel engelli ve bakimi cok zor.

Neden ortada bi şey yokken bu kadar ilerisini düşünüyorsun ? Annen baban sağ Allah uzun ömürler versin şuan onun sorumluluğunda kardeşin. Kimin garantisi var ? Belki benim kardeşime bisey olacak anneme babama bisey oldugunda ben bakacağım. Yani bu kadar stres olma sal biraz ya

Zihinsel bir engeli de var mı ? Hayatının tek odak noktası neden evlilik ? Olur da ciddi ilişkin olursa tabi ki konusmalisin. Burada bir kadın kocası fiziksel engelli kardeşini eve getirmek istiyor diye nerdeyse kadına boşan denildi. Aynı şey kabul etmeyen erkek için de geçerli siz şartları söyleyin kim kimden önce ölur onu kimse bilemez. Onun yerine kendi ayaklarınız üzerinde durun çalışın adamın eline bakarken bir de kardeşine bakacak adam ilk fırsatta yüzüne vurabilir.

Yaşınız kaç belli bir olgunlukla mi
Kariyer yaptınız mı yada işiniz varmi
Bnce önceliğimiz ekonomik özgürlük olsun.bu devirde evlilikte çok zor.ki sen sorumlulugunuz da olacak ekstra.es adayı karşısında dik durabilmeniz için bu maddi açıdan ayaklarınız üzerinde duruyor olmanız önemli. Sevgiliniz yeterince değer vermiyormuş demekki.yarin bizlerin ne olacağı yada onunda hasta olmayacağının garantisi yok.cahilmis sevgilin kurtulduğunu şükret.yenj aşklara bak .kendini bilen

Yani sevgiliniz için de kolay değil,peki onun bu durumda olan bir kardeşi olsaydı siz kabul eder miydiniz?kabul etmesi için sizi çok çok sevmesi lazım..peki kardeşiniz ağır engelli mi,özel ihtiyaçlarını kendisi karşılayabiliyor mu?maaşı da varmış,kendi şartlarında bir hanımla o da evlenip yuvasını kurabilir belki..

Benimde zihinsel engelli bir kardeşim var o benim herşeuim eşim ona bakmam derse o adamı boşarım zor bir durum erke kardeşim lavabodan çıkınca kilodunu hala annesine çektiriyor yani özür dilerim cinsel organını örtmesi gerektiğinin bilincinde değil biliyorum evlendiğim hiçbir erkek bu durumu kabul etmez o yüzden ben zaten hiç bir adama hayatımda kalıcı bakmıyorum isyan etmiyorum rabbim neylerse güzel eyler allah anneme babama ömür versin onların vazifesi bittiği yerde görevi ben devralacağım rabbim böyle yazmış

Hepimizi engelli adayiyiz. Ama adama da suç bulamayız. En azından dürüstçe, is nisan, evlilige varmadan söylemiş. Siz okuyun meslek sahibi olun ve hayatinizi kisitlamayin. Sadece söyleyin. Bunu kabul eden biri ile olursunuz.
Burada bir konu vardı. Adam sevgilisine annesi ile yaşamak istediğini kabul ederse istemeye gelecegini söylemişti. Ben adama hak verdim. En azindan planci degildi. Kız da habire annesini, ablasını araya sokup adamı ikna etmeye çalışıyordu.

Sende biraz vicdan olda o sevgilini burda konu bile yapmazsın kardeşin mi sevgilin mi birde engelli kardeş bu neyin tedirginliği o senin kardeşin onun yoluna ölürüm diye düşünmen lazım yazık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…