Sivilceli Ciltler bakım yaptıkça siyah noktalar çoğaldı :(

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Esmerxxx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2008
75
0
Günlük sabah akşam temizleme jeli,toniği ve arkasından bepanten yada hametan kullanıyorum.haftalık peelingimi yapıp hemen ardına maske (maya maskesi veya elmalı kayısı maskesi) yapıp tonik uyguluyorum ve ardına yine krem sürüyorum.
Bunları yapmadan önce sadece burnumun üzerinde ve kenarlarında siyah noktalarım vardı şimdi ise alnımda çenemde ve elmacık kemiklerime doğru yayılmaya başladılarkafamçokkarıştı neden olduğunu tam anlayamadım ama heralde gözenekler açıldığı için içleri hemen doluyo ama tonik kullanıyorum bazende limon yada soda sürüyorum ama siyah noktalar geçmek yerine inadına çoğalıyolar.
önerisi olan varsa yardımcı olabilirmi.

Annem bana şöyle dedi,
"Ben de bi aralar siyah noktalarımı çok takıyordum, taktıkça çoğaldı şimdi umursamıyorum bak nasıl geçti" dedi... Ve gerçekten de öyle fisfisfis
Çok taktığımız için mi oluyor ki bunlar... :uhm:
Ve ben bişi sormak istiyorum durduk yerde gözenekler açılır mı?
Açılan gözenek hemen siyah nokta olur mu? :uhm:

bence fazla bakımdan ve üstüne düşmekten olmuş canım..cildi bazen kendi haline bırakmak gerek..hele şimdi yaz geldi terliyoruz cildimiz daha çok kir çekiyo.çok fazla maske falan yapıp gözenekleri açma bence.fazla nemlendirici de sürme.ben havalar çok sıcak olduğundan beri nemlendiriciyi bıraktım.zaten güneş kremi kullanıyorum o yetiyo..cildi fazla yağlandırmamak gerek.
maske de kurutucu olanları yapıyorum.nemlendirme maskesi falan yapma bence yaz bitene kadar.elma kayısı maskesini bende yaptım hiç bi etkisini görmedim.kurutmuyo da zaten.o yapmış olabilir..son 2 haftadır kayısı sadece sürüyorum yüzüme..tavsiye ederim elma kayısı maskesiyle uğraşma

teşekkür ederim canlarım.naptıysam yüzüm pürüzsüz olmadı.önceleri hiç bişe yapmıyodum son 8aydır falan başladım bu maskedir kremdir falan. sadece siyah noktadan muzdaribim zaten sivilcem falan yok.bikere güzellik merkezinde cilt bakımı yaptırdım ama hiçbi değişiklik olmadı. şimdi bi tanıdığımın yaptırdığı bakımdan yaptırmayı düşünüyorum ona yaramıştı bakalım bende memnun kalcakmıyım.biraz pahalı 70ytl falan ama napalım.

cildinize uygun ürün kullanmadıgınız içindir
hangi marka ve hangi ürünler kullanıyorsunuz?

cildinize uygun ürün kullanmadıgınız içindir
hangi marka ve hangi ürünler kullanıyorsunuz?

sebamedin jeliyle toniğini sabah akşam kullanıyorum.haftada yada 10güne bir mısırunlu peelingi yapıp ardına maya yada elma kayısı maskesi uyguluyorum,tabi bepanthen sürüyorum akşamları yatarken.

sebamedin jeliyle toniğini sabah akşam kullanıyorum.haftada yada 10güne bir mısırunlu peelingi yapıp ardına maya yada elma kayısı maskesi uyguluyorum,tabi bepanthen sürüyorum akşamları yatarken.

yatmadan önce cildini temizliyosan sabah kalktığında tekrar temizleme.. sonuçta uyuyosun bişi yaptığın yok =)) fazla temizlemek de azdırıyo böyle cildi.. eve geldiğinde temizlesen ya da yatmadan önce o yeter..
a.s.

söylemeyi unuttum.. clean&clear siyah nokta temizleme losyonunu mutlaka dene bi de.. yerimseniben

söylemeyi unuttum.. clean&clear siyah nokta temizleme losyonunu mutlaka dene bi de.. yerimseniben

kesinlikle katılıyorum clean&clear süper önce jeliyle temizliyosunuz ardından da tonik yapıyosunuz ben yaz aylarında 20 günde bir niveanın temizleme bandını uyguluyorum sonuç inanılmaz ...

canım , bence fazla düşme üstüne , rahat bırak biraz , bende bi ara çok takmıştım , neler alıp deniyordum. son 1 senedir bıraktım. şimdi , cildimi yıkadıktan sonra gül suyuyla temizliyorum. ardından netrögina nın 15 faktörle nemlendiricisini kullanıyorum. 15 günde bir falanda peelingi yapıyorum. gayet güzel cildim. üsütne çok düştüğüm zamanlarınkinden iyi en azından. cilt zaman zaman değişişio. cildimizi iyi tanıyıp , ne zaman ne istedğini bilip ona göre ürün kullanırsak daha yararlı olur sanırım. güzzelik ürünleri satanlarada çok güvenmemk lazım bence . ürünlerini satmak için bizi kobay olarak kullanıyorlar. hepsi öyle değildir tabi ama çooğu öyle. en iyisi bizim cildimizi , tahlil etmemiz. sağlıklı günler canım.a.s.

cnm cildine bepanthen agır gelmiş olabilir
mesela bana hemen sivilce yapar
bepanthen kullanma derim
yerimseniben

yaa ben neler kullanmadımki??clean and clearın setini(jeli kremi akne önleyici)1hafta kullandım cildim pul pul dökülüodu nemlendrici kullandıım haldee ve siyah noktalarda daha kötü olduu sonra çöpe attım para boşa gitti ona yanıyom.

bide diadermine i önermişlerdi onunda tonik ve jelini birlikte kullanmıştım o da sadece cildii pürüzsüz yapıyo ve kısa sürüyo hiç memnun kalmadım ikisindende açıkçası bnce kozmetik olanlar yerine dermokolujik olanları kullanmalı.

valla canım bende eskiden o kadar çok uğraşırdımki siyah noktalarla hiç birşey farketmezdi bir haftaya tekrar çıkardı ...şimdi bıraktım kendi haline sadece ballı sabun,sebamed ve nemlendirici kullanıyorum yüzümde hiç bişey kalmadı.....sevmediğin ot burnunda biter derlerya....sev onları bak nasıl gidicekler:)))))

aynen öyle ama sevemiyomki bitürlü:1no2: sokakta yürürken bakıyorum tüm kızların cildi pürüzsüz beyaz okadar güzelki,bilmiyorum belki pudra sürüyolarda öyle görünüyolar ama sürmeyenlerde vardır..ben pudra fondoten falan kullanmam hiç sevmem.sanki bitek benim yüzüm gözüm siyah nokta dolu pürüzlü:sm_confused: aynaya bakınca kendimi güzel görmek istiyorum.napcam ben yaaaaasenağlamasenağlama

cnm ben avene temizleme jeli kullanıyorum ama
yüzümü yıkarken bunu süngerle uyguluyorum
haftada iki kere de peeling yapıyorum
özellikle yıkarken sünger kullanmak çok etkili
burnumdaki siyah noktalar minumumda bu sayede

hiç denememiştim süngeri ama mantıklı geldi teşekkürler canım bidahaki yıkamalarımda kesin sünger kullancam.a.s.

yaa ben neler kullanmadımki??clean and clearın setini(jeli kremi akne önleyici)1hafta kullandım cildim pul pul dökülüodu nemlendrici kullandıım haldee ve siyah noktalarda daha kötü olduu sonra çöpe attım para boşa gitti ona yanıyom.

hadi ya fisfisfis
şu kozmetik ve ilaç işini bi türlü çözemedm.. bende mucize gibi bi sonuç yaratıyo, bi başkasında cildi daha da beter ediyo.. deneyerek bulmak lazım demek ki cildimize iyi gelen şeyleri..

şutarafagitti:roflol:
hadi ya fisfisfis
şu kozmetik ve ilaç işini bi türlü çözemedm.. bende mucize gibi bi sonuç yaratıyo, bi başkasında cildi daha da beter ediyo.. deneyerek bulmak lazım demek ki cildimize iyi gelen şeyleri..

en iyisi dr a gorünmek burada kulaktan dolma seylerle cildinizi yipratmayin seninde dedigin gibi sana iyi gelen bir baskasina yan etki yapabiliyor.mesela ben kendimden ornek vereyim bir arkadasim aloe vera jelini kullanip sivilcelerinden kurtuldum demisti ben denedim üc gun icinde sivilcelerim dahada cogaldi.simdi iki haftadir mücadele ediyorum.artik hic bir seye güvenim kalmadi

X