Bakım planlarrrı

Cemadrianhayrani

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2014
27
1
Merhaba kızlar
Artık bi genç kızım ve kişisel bakıma da daha çok ihtiyacımm varrr tırnaktı saçtı nemlendiricisiydi göğüs masajiydi kıl tüy işleri makyaj spor derken hepsi birbirine girdi uyguladığınız günlük haftalık veya aylık programlar önerebilir misinizzz ?????

Merhaba kızlar
Artık bi genç kızım ve kişisel bakıma da daha çok ihtiyacımm varrr tırnaktı saçtı nemlendiricisiydi göğüs masajiydi kıl tüy işleri makyaj spor derken hepsi birbirine girdi uyguladığınız günlük haftalık veya aylık programlar önerebilir misinizzz ?????

Tırnaklarımı hiç kesmiyorum torpuluyorum hep en önemli şey tırnak bence ojeyi de eksik etmem flormarin tırnak koruyucuları var canım onları oje nin altına sur mutlaka . Arada bir de kalyon tırnak guclendiricisi kullan . Haftada 1 2 gün yüzüme maske uyguluyorum bi çok kozmetik ürünü kullandım ama bence en güzeli kil maskesi aktarlardan temin edebilirsin hem ucuz hem ise yarıyor bu sayede ergenligimde hiç sivilce cikartmadim makyaj konusunda internetten arastirabilirsin bi kaç isim verebilirim . Sporunu eksik etme dustan sonra nemlendirici sur mutlaka ayrıca her gün yıkama sakin saçlarını yoksa uzamiyor. Ve el kremini unutma sakinn

aslında olay basit.temiz olmak.kaşları düzenli aldırmak.nemlendiriciler. cünkü nemli bir cilt ışıl ışıl parlayıp güzelliği ön plana çıkarıyor. ve dişler dişler herzaman temiz olmalı. günde en az bir kere mutlaka fırçalanmalı...

Burnumda ve anlımda siyah noktalar var
daha demin limon ile 1 çay kaşığı şeker
sürdüm yüzüme 15 gün 15 dk uygulayacağım yüzüme
ve 2.si gülsuyu ile yüzüme masaj yapacağım canlı siyah noktasız bir cilt fazla şikayetçi değilim ama bakım yapmak çok eğlenceli.
sonra birazdan dışarı çıkacağım hint yağı alıcam evdede doğal zeytinyağı var her akşam yatarken kirpiklerime sürüp uzatmak istiyorum.
yapacağım şeyler olursa yazarım şekerim :KK70:

X