Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası bakıcıya yemek bırakma

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

my_babe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2009
158
0
96
Sinop
bayanlar kendi evinizde bebeğe bakan bakıcınıza kaç öğün yemek veriyorsunuz? sabah kahvaltısını kendi evinde yapıp mı geliyor sizde mi yapıyor? öğle yemeği bırakıyor musunuz? benim şuan her ikisini de bizde yiyor. malum yoğun çalışıyorum sabah gidip akşam geliyorum, akşam gelince de bebeğimle vakit geçiriyorum her zaman ertesi gün için yemek olmuyor. yemek bırakamadığımda kendimi suçlu gibi hissediyorum, böyle hissetmeli miyim yoksa yemek çözümünü kendi mi bulmalı? evde kendine birşeyler pişirmesini istemeli miyim? böyle şeyleri açıkça konuşamıyorum, alınmasından kızmasından korkuyorum sonuçta bebeğimi emanet edip gidiyorum.. ne dersiniz sizde durum nasıl?

ben genelde duyduklarım bakıcıdan yemek istiyorlar akşam için çok şahşahlı değil tabi .. gelince hazırlamak daha uzun süreceğinden gün içinde yapın diyorlar bakıcılara .. öyle anlaşıyorlar

bence evde malzeme olsun kendisi ne isterse hazırlasın veya siz akşam yemeğinizi biraz fazla yapın ertesi gune onada yetsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…