bakıcısı olan anneler

fiko

deniz'in annesi
Kayıtlı Üye
18 Mart 2008
279
0
96
43
Ankara
bebeğim 6 aylık ve ücretsiz izindeydim 1 ay sonra işe başlayacağım.ama çok mutsuzum.bebeğimi nasıl bakıcıya bırakacağım bilmiyorum.araştırmaya başladım ama gönlüm hiç razı değil.aileden gelebilecek hiç kimse yok.bakıcısı olan anneler bakıcı bulurken nelere önem verdiniz,davranışlarından ne dikkatinizi çekti.bakıcı evime gelecek.keşke araba kullanmaya cesaretim olsa birtane var ama evi uzak gelemiyoda.soğuk havalarda geliyor bebeğimi hasta ederim getirip götürürken ne yapacağım bilmiyorum.tavsiyelerinizi yazarmısınız:????????????senağlama

canım bende 6 aylıkken işe başlayacağım. arkadaşımın tavsiyesi ile bakıcı buldum. ilk görüşmeye evine gittim. çocuklarını, ortamını, evinin düzenini gördüm. bunlar içime sindi. birkaçkez bana geldi. çocuğu tutuşunun bile içine sinmesi lazım. sanki oldu gibi geliyo. bakalım . başkada bakıcı bakmadım. bence mutlaka eve gelmesi lazım. soğukta bebişi çıkaramam. hem evinde kendi işini yapmak için çocuğu ihmal edebilir,evi soğuk olabilir. aslında yinede aklımız kalacak. belki bir ses kayıt cihazı ile birkaç kez kontrol ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…