arkadaslar aılem ıstdaben malatyada yasıyorum 3 senelık evlıyım unv. 1. sınıfta eevlendım su an 4 . sınıftatyım alt komsuma bırakıyodum bu zamana kadar ama ahem bana hemde ogluma cok zor oluyor dogalgazı acmadıkları fln oluyo cocugumun duzenı bozuluyo cok zorlandık yarın bakıcı ıse baslıycak bızım evımızde bakıcak eve gızlı kamera koymak ıstıyorum nerden temın edebılrım hıcbırsekılde anlamasını ıstemıyorum lutfen yardım edın nasıl uygulamalıyım yanıtlarınızı heyecanla beklıyorum ok tesekkurler
canım gizli kamera değilde normal kameranız varsa vitrinin üzerinden falan yamuk yumuk da olsa çekim yapabilirsin ama bu kadar gerilme öncelikle içini ferah tut, hiç tanımadığınız birimi bakıcı, ya da bir hareketinden falan mı şüphelendin
kamera hakkında bişey yazamayacağım ama inşallah Allah doğru insanı çıkarmıştır karşına endişeni anlıyorum.İnşallah çok iyi bakılır bebeğin ve inşallah bir sorun yaşamazsın.
bende unı.3. sınıfta evlendım 4 te hamıleydım.Allahtan okul bıttı sımdı evdeyım.senı cok ıyı anlıyorum hersey ust uste gelıo bazen.inşallah cok ıyı bırısıdır.kamerayı buyuk alışveriş merkezlerınde bulabılırsın.
canım nasıl ulasabılırız bı ısı yapan fırmalara bılgı verırsen sevınırım gıttı gıdıyora baktım ama hepsı profosyonel gunes gozlugu var kravat var bıseylerı ıspatlamak amacıyla yapılmıs cogu evıne kamera koyduran arkadaslar vardır bılırler dıye dusundum ınsallah olur,hepınıze tesekkurler
ama arkadaslar her odaya da koyamazsınız kı.kameranın oldugunu bılmesi bir işe yaramaz bence,yapacagını kamerasız odada yapar.en güzeli bir sure gizli kamera ile takip etmek.allah kolaylık versin canım,zor gercekten güvenmek.insallah iyi biri cıkar