Bakıcı Ücreti

aithusaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2014
951
1.064
133
Hanımlar merhaba.

20 aylık bebeğime bakıcı bakacak. Bir alt katımda oturuyor. Kendi evinde bakacak. Haftanın 4 günü. Sabah 9 öğleden sonra 3 arası.

Ücret konusunda sıkıntı yaşıyorum. Piyasayı hiç bilmiyorum. Ne kadar önermeliyim?

Benim de hiçbir fikrim yok ama 5 bin civarı sanırım iyi olabilir

Ablam istanbulda yaşıyor.
Aynı saatler ortalama (1 gün fazla sadece)
7 bin tl ödüyor.
1 gün eksik ve küçük bir şehir için 6 bin normal o halde. Geçen sene fiyat ortalaması buymuş diye duydum ama en azından ben teklifi bu rakamla yapayım. Yol masrafı yok iş yapmayacak vs.

5-6 bin mi valla ben neden böyle bulamıyorum anlamadım .İstanbul'dayım 15 binden kapı açıyorlar 4 gün için.ben 10 a da ragzi oldum ama adam yok

Sizin hangi ilde olduğunuz da önemli ama benimde başka ildeki arkadaşlarımda 10 dan aşağıya adam yok diyorlar.
Başka iş yaomayacak derken zaten başka iş yapmıyorlar ki(benimde öyle bir talebim yok zaten o ayrida) sadece çocuk bakilacak

Biz küçük şehirdeyiz zaten yol masrafı da yok bir alt kata indireceğim çocuğu. İstanbul için normal olabilir geçim zor malum. 10 bin küçük bir şehir için çok ya. Zaten ekstra maaşı da var baktıracağım kişinin.

Yol masrafı zaten artı veriliyor .ve yol.masrafi ne kadar olacak minibüs otobüs parası aylık 500-600 olur.yol ücreti artı oluyor zaten. Küçük bir il derken neredesiniz? Valla 5-6 ya bakarsa öpün başınıza koyun ama neden kendi evinizde baktirmiyorsunuz,nasıl guveneceksiniz.madem alt katinız ne güzel işte çıksın üst kata kamera vs izleyin yani. Ben bırakmazdim.

Apartmandaki çalışan bayanların çocuklarına baktı hep kadın, bir problemi yok, çocuklar oraya giderken ağlamıyor istememezlik etmiyor seve seve gidiyorlar. En büyük gösterge bu bence. Kameralı evleri çoğu bakıcı reddediyor. Kendi evinde daha rahat bakar ben olsam ben de öyle olurdum. Bize de küçükken hep bakıcılar baktı kendi evlerinde baktı alışık olduğum bir durum esasen. Güven açısından sorun yok tanıyorum zaten kadını ama ücret konusunu netleştiremedim bir türlü.

Kendisi bir rakam söylemedi mi? Önce kendisine sorun, sonra belirlediğiniz rakamı söylersiniz.Anlaşırsınız inşallah bir şekilde.

Aynen ,4 gün için bizde bakıyoruz min 15 den kapı açılıyor. Biz hani rakamları duyunca 10 bin olsun artı yol dedik kendimizce ama ne mümkün
Çok zor ya bu işler. Benim çocuğuma babaannesi bakıyordu ama şuan boşanma aşamasında olduğumuz için bakıcı tuttum. Az önce konuştum anlaştık 8 bine.

1 gün eksik ve küçük bir şehir için 6 bin normal o halde. Geçen sene fiyat ortalaması buymuş diye duydum ama en azından ben teklifi bu rakamla yapayım. Yol masrafı yok iş yapmayacak vs.
Evette hanımefendi yinede günlerini burada geçirecek. Bu bakıcı muhabbetleri de fiyatlar hiç uygun değil. En az 9 10dan başlıyor

Çok zor ya bu işler. Benim çocuğuma babaannesi bakıyordu ama şuan boşanma aşamasında olduğumuz için bakıcı tuttum. Az önce konuştum anlaştık 8 bine.
Allah yardımcınız olsun yine iyi gerçekten 8 bin. Bende bulsam o fiyata hiç kaçırmam. Hani zaten adam bulamıyoruz bulduğumuzda çok uçuk rakamlar oluyor. Ve hani bunlar hep tanıdığın tanıdığı falan vasıtasıyla öyle yabancı hiç bilmediğimiz biri değil. Hani olayın maddi boyutu var manevi boyutu çok çok daha önemli tabii ki de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…