Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Bakıcı mı yoksa Kres mı ?

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

ervasusu

Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2012
16
0
16
İstanbul
Merhaba kısım suan 13 aylık ılerkı zamanlarda calısmayı dusunuyorum sımdıden arastırmak ıstedım kresmı daha ıyı yoksa bakıcımı tecrubelı olanlar cvp verebılırmı??

Tabiki kreş...
Evde bir çift göze emanet ediyorsunuz, kreşte ise bir çok göz ve onunla ilgilenecek
tecrübeli eğitimciler var.
Şahsen evde birine emanet etmektense kreşte bir çok kişiye emanet etmek bana
daha mantıklı geliyor.

Bence de kreş.
Ancak 3 yas oncesinde birebir ilgi alması gerekiyor. Bu yüzden kreste 3 yas altı bebeklerin cocuk sayısına göre bakıcı-ögretmen sayısı cok onemli. yani 5 cocuga 1 bakıcı az mesela.
düsünsenize 13 aylık bebek yeni yrüyordur ve hic durmaz, etrafı kesfetmek ister. Bunu yaparken yanında onu koruyup kolluycak aynı zamanda dünyayı kesfetmesini de önlemiycek birinin olması gerek.

Evet haklısınız bende kres ıstıyorum fakat esım bu konuda benımle aynı fıkırde degıl zaten 2 yasına yakın vermek ıstıyorum konusmaya baslasın kendı derdını anlatabılecek olsun o zaman ıcım rahat eder ancak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…