Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Bakıcı Kokusu

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
2 yaşından önce alan kreşler de var,0-6yaş olanlar.Bebeğiniz biraz daha büyüyünce onları da düşünebilirsiniz.

ben de o kreşlerden birini buldum ve gittim konuşmak için. 5 tane bebek var 0-2 yaş grubunda. bebek bakım odasını da gezdim öğretmenlerle de tanıştım, herşey yolunda gibi görünüyor ama eve gidip başım ellerimin arasında düşündüm bi yarım saat. kreş çok güzeldi ama içim el vermedi. form almıştım doldurmak için ama kaldırıp attım, bir taraftan kendime kızdım ben bakamayacaksam neden doğurdum minicik bebeğimi ellerin kollarına vermek için mi diye... bayağı bi kötü oldum.. aslında 1 yıl daha çalışmasam olur ama ya sonra? iyice büyümüş olacak, herşeyin farkında, annesinden ayrılmak istemeyecek tabi, ve kuzenlerim gibi ayrılık anlarını hep hatırlayıp büyüyünce yüzüme vuracak ( bu yüzden nasıl olsa birgün başlayacaksam bir yaş en iyi diye düşündüm.
ve bugün biriyle görüştük, çevremizde iyi tanınıyor. ne yalan söyleyim ben pek iyi elektrik almadım ama onca insan iyi diyorsa denemekte fayda var diye düşündüm. benimki de zaten biraz kıskançlıktan sanırım. kadıncağız iyi niyetle "bak gör beni daha çok sevecek" deyince kalkıp kaçasım geldi ordan

Rabbim bizi annelik duygularımızla sınamasın inşallah, herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın...

mrb,ben bakıcımı ayarladım.allah korkusu olan insancıl biri.yetişkin çocukları var.annelik duygusunu da bilen biri.gittiğimde hiç gözüm arkada kalmıyor çok içime siniyor.
ben branş öğretmeniyim müdürüm bana iylik olsun diye derslerimi bölmüş yani 2 ders sabaha 2 ders öğleden sonraya gibi.
evim okula yürüyerek 10dk.bakıcının evi de bana 10 dk.ben 2 kere okula gidip gelirsem bakıcıda 2 kere gelip gidecek.sizce yarım gün mü istemeliyim yoksa böylesi daha mı mantıklı.
süt olayına gelince şu an 5 saatte bir süt sağıyorum iki porsiyonluk çıkıyor.yarım gün olursa günde en fazla 4 saatliğine gidicem.
sizce ne yapmalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…