• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı dehşeti: Yere fırlattı, tekmeledi, üstünde tepindi. (+18)

valla ben bu çocuğun ana babasına da kızdım, çocukta illaki düşmesiyle açıklanamacak çürükler vardır, neden inanıyorsunuz ve tekrar yanlız bırakıyorsunuz ki

Allahımm canım acıdı resmen vicdansız pislik ya :(
Gelde emanet et bakıcıya çocuğunu :(

elleri kırılsın diyecektim de bebegin babası gitmiş kadını dövmüş, kadın felç olmuş zaten. içimin yagları eridi

Allahım insanlıgımdan utandım bakamadım aglamaktanda yazıları görüp zor yazdım bunların yaşadıgı dúnyada yaşamaktan utanıyorum ben yavrum benim allah okadın kahır ismiyle kahretsin neolur

içim sıkıştı resmen
nasıl bi canilik bu
Allah kahretsin

Bizim de bir tanıdığın çocuğu hiç yemek yemiyordu bakıcı cimcikleyip yemek yediriyormuş çocuğa bunu bir de anneye söylüyor anne de yemek yesin de gerisi önemli değil diyor bu bakıcıya bir de ayda 900 lira veriyorlar .

Olay Abd de değil Ugandada olmuş.BBCde okudum,babanın bakıcıyı dövdüğüne dair haber yok ne yazık ki.Kadın hapisteymiş ve tabii ki yargılanacakmış.Şerefsiz,adi pislik

Hiç videoyu izlemedim ben dayanamıyorum hiç.. Ama tavsiye edeceğim bir husus var arkadaşlar.. Bende bakıcı ile çalıştım bir süre, ben eve kamera taktırmıştım, görünürde anlaşacağım kadınlara da söylüyordum. Ona göre dikkatli davranıyorlardı.. Çok masraflı da değil 200- 300 tl ye 4 adet kamera alıp taktırabilirsiniz odalarınıza.. Kimi arkadaşım gizli al taktır dedi ama benim amacım çocuğumun zarar görmemesi, o yüzden açık açık duruyordu öyle

Ayyy tansiyonum düştü... Kayın validemi şimdi anlıyorum. Kızım çalışmıyorum diye üzülme, çocuğunu kime emanet edeceksin diyordu. Vallahi kanım dondu. Yarın kız kardeşime söyleyeceğim, gerekirse parasını ben vereceğim eve kamera taktırması için. Acaba bakıcısı benim minik yeğenime de vuruyor mudur? Ay Allahım delirecem yaaa.

boyle videolara bakmıyorum.
dün de bir haber vardı, üvey babası 2 yaşındaki çocuğu dove dove öldürmüş apartman arasında, yanından geçen biri de olduğu halde müdahale bile etmemiş.

bence kendi annesi gibi.Hangi bakıcı bu kadar yürek yiyebilir ki? üstüne cıktı resmen kırdı belini.

Ey güzel allahım böyle acımasız böyle vicdansız.cani insanları aramızdan al artık ne olur..içim yandııııı resmen..bu ve bunun gibi yaratıkları halkın eline vericekler ki döve döve öldürülsünler.umarım hapiste yada her ne cehennemdeysen layığını bulursun pislik yaratıkkkk...

insan baskasının cocuguna bir iki saat baktıgında pesinden ayrılmıyor aman birsey olmasın diye ki bu işi olan insanlar nasıl korkmuyorlar hadi vicdanı yok diyelimde aile ogrenirse nolur hicmi dusunmuyolar sabrı olmayan cocukda yapmasın bakmasında yazık gunah ya

Back