Bakıcı dehşeti: Yere fırlattı, tekmeledi, üstünde tepindi. (+18)

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.838
898
Bakıcı dehşeti: Yere fırlattı, tekmeledi, üstünde tepindi
ABD'de bir evdeki küçük kıza bakması için tutulan dadının, bakım esnasında kıza yaptığı işkenceler kameralara yansıdı
Sitene Ekle

.ABD'de evdeki küçük kıza bakıcılık yapsın diye alınan dadının kıza yaptığı işkenceler güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, küçük kızı tokatlayan, yere fırlatan vicdansız kadın, çocuğun minik bedenini tekmeledikten sonra üstüne çıkıp tepindi. Bunlarla yetinmeyen cani kadın, eline geçirdiği sert cisimle dövdü.

DEHŞETE DÜŞÜREN O GÖRÜNTÜLER (+18)

şimdi bu insan diyemeceğim yaratık, çocuğun anne babasına karşı ne güleryüzlü ne sevecendir

Allah kahretsin nasıl kıymış vijdansız küçücük bebeğe..sonrasında ne olmuş çok merak ettim..umarım cezasız kalmamıştır yaptıkları...sinirlerim bozuldu ya...

Bakamadim.. En son minicik bir yavru kopege eziyet ede ede olduren cekik gozlu kizlarin videosunu seyretmistim, gunlerce etkisinden kurtulamadim. Insanlarin bu kadar zalim olabildigine inanamiyor insan.

nasıl kıydın bu yavruya nasıl bir kin nasıl bir öfke duydun da o bebeğe böylesi işkence yapabildin... o miniğin ağlayan sesi mezara dek kulaklarında çınlasın inşallah.
eğer yazan haber doğruysa bebeğin babası bakıcıyı öldüresiye dövmüş, sakat kalmış pipetle besleniyormuş. yargı da öldürmeye teşebbüsten hapis cezası vermiş bakıcıya.
http://africanspotlight.com/2014/11/22/nanny-caught-camera-abusing-baby-uganda-graphic-video/

Allah seni kahretsin kahretsin lanet pislik. Ya bu insan olamaz. Bunu oldursunler assinlar aynisini ona yapsinlar. Allah senin binbir belani versin.
Aileye de kiziyorum evet kiziyorum kiziyorum iste. Cok Kiziyorum off off

Izlemeye cesaretim yok .
Allah belasını versin ya . Bebek ne durumda , sağlıklı mı ?

Çaresiz kalınca veriyoruz işte bakiciya
Şans işi gerçekten bakıcıda
Tombala gibi...

Benim şahit olduğum ise...

1. olmayan sütüyle çocuğu emzirmek
2. Şiddet uygulama
3. Sigara içmek yanında
4. Doğalgaz koklatma
5. çocuğu bırakıp yan odada erkek arkadaşı ile halvet.
6. çocuğu salonda bırakıp çocuğun yatağında 3 saat uyumak.

Allah bunlara vicdan versin.

Üsütüne bastığında bi çatırtı geliyor inşallah aklıma gelen şey değildir...
Beddua etmemek için kendimi zor tutuyorum Allah'ım sana havale ediyorum

Son düzenleme:
Allah belanızı versin sizin gibi insanların
yavrum kılını bile kıbırdatamadı korkudan
dayanamadım,mahvoldum.

Bebek sağlıklıdır hala insallah. Üstüne basiyor bildiğin küçücük bebeğin. Allah kahretsin izlemeseydim keske

Iste bu yuzden zehir bile sa ki benimki iyidir kv bakmali yada anne imkan varsa

Allah bu kadina gunahlarina kefaret olabilecek en kucuk bir bas agrisi dahi gostermesin

Allah belanızı versin sizin gibi insanların
yavrum kılını bile kıbırdatamadı korkudan
dayanamadım,mahvoldum.

aynen çocuk sadece oturuyor yemek yerken, tv izlerken artık nasıl korkuyorsa, garibim gene kurtulamamış işkenceden
hem döve döve yemek yedirdi zorla, kusar tabii, hem kustu diye dayak yedi, inşallah hak ettiği cezayı almıştır

biz çocuğumuza kızınca bile,hemen tepki veriyor valla benim kız cırlıyor bana : )
bu pislik kadın yüzüne bi şamar vurdu,garibimin sesi bile çıkmadı
hayret ediyorum,çocukları sindiriyorlar demek
ya ben yine çok kötü oldum gözlerim doluyor hemen
bu kadını napmalı ,söyle şimdi,geberisice.
sonra neoldu acaba durum nasıl?

Allah bin belasını versin inşallah pislik seninde üstünde tepinsinler

küçücük masum bir bebek o pislik kadın

sanırım yerde halı yok, yeni fark ettim, yere fırlatınca çıkan ses başka türlü açıklanamaz zaten dimi çocuğun organları birbirine geçti resmen, Allahım büyüksün ya rabbim dünyadaki en aşağılık varlıklarız yemin ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…