Bakıcı bulamıyorum...

burn

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2009
80
6
296
İstanbul
Merhabalar
3 aylık oğlum var. Her çalışan anne gibi bakıcı aramaktayım fakat bulamıyorum. Aramadığım sormadığım kimse kalmadı. 45 gün sonra işe başlayacağım. İstanbul Kağıthanede oturuyorum. Gün geçtikçe daha da daralıyorum. Zaten tanımadığın bir insana bebeğini bırakmak düşüncesi bile çok acıtıyor. Bir bakıcıyla anlaşmıştık, ısınmıştım da kendisine, ertesi gün konuştuk vazgeçmiş.. Her bakıcı arayan anne aynı dertten mi muzdarip. Hani bakıcı bulursun beğenmezsin, değiştirirsin falan ama ben daha bulamadım bile.. :ssz:

Allah bütün bebekleri bütün çocukları korusun...

Öncelıkle bebişinizi Allah analı babalı buyutsun sonrasında evınıze kamera sıstemı kurdurun kım olursa olsun ben yavrumu guvenmezdım.Bakıcı bulabılmek ıcın iş bulma kurumunu arayın işkuru sızın bolgeye bakan. Bız temızlık ve yemek personelını o sekılde bulmuştuk çok memnun kaldık Allah yardımcınız olsun.

canım istanbulda bakıcı şirketeri var bildiğim kadarıyla oralara başvursan?
Allah yardımcın olsun inşallah hani derler ya helal süt emmiş işte öyle birini bulursun...

bakıcı da kriterleriniz nedir arkadaşlar, nelere dikkat edersiniz?

Merhaba burn hnm bende Kagıthanede ikamet ediyorum. bakıcı arayışınız devam ediyormu acaba. benimde bu sitede bakıcı ilanım bulunmaktadır.ilgilenen anneler bilginiz olsun.Teşekkürler.......

birde teyzesizsiniz diye bir site var belki ardığınızı bulur sunuz orda bakıcı çokvar inşl bulur sunuz

Merhaba burn hnm bende Kagıthanede ikamet ediyorum. bakıcı arayışınız devam ediyormu acaba. benimde bu sitede bakıcı ilanım bulunmaktadır.ilgilenen anneler bilginiz olsun.Teşekkürler.......

merhaba filiz hanım. ben de Kağıthanede oturuyorum ve kızıma bakıcı arıyorum. daha ayrıntılı görüşebilir miyiz acaba? hala güncel mi ilanınız?

merhaba ceterissparibus hnm.evet hala günceldir ilanım tabii görüşebiliriz.yalnız benim mesaj sayım az olduğundan size özel mesaj atamıyorum. siz bana özelden yazın.isterseniz bende size ya buradan yazayım yada email ile görüşelim isterseniz ayrıntıları teşekkürler..........

Merhabalar
3 aylık oğlum var. Her çalışan anne gibi bakıcı aramaktayım fakat bulamıyorum. Aramadığım sormadığım kimse kalmadı. 45 gün sonra işe başlayacağım. İstanbul Kağıthanede oturuyorum. Gün geçtikçe daha da daralıyorum. Zaten tanımadığın bir insana bebeğini bırakmak düşüncesi bile çok acıtıyor. Bir bakıcıyla anlaşmıştık, ısınmıştım da kendisine, ertesi gün konuştuk vazgeçmiş.. Her bakıcı arayan anne aynı dertten mi muzdarip. Hani bakıcı bulursun beğenmezsin, değiştirirsin falan ama ben daha bulamadım bile.. :KK14:

Allah bütün bebekleri bütün çocukları korusun...
.....'u denediniz mi, ücretsiz kayıt yapılıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X