Merhaba.. Herkese iyi bayramlar..
Uzun bir aradan sonra bende işe başlıyorum ve maalsef bakıcı konusunda ciddi sıkıntı yaşıyoruz. İstanbul'da ne benim ne de eşimin bakabilecek kimsesi olmadığı için güvenilir bir bakıcı arıyoruz. Arkadaşlar 15 aralıkta işe başlamam lazım yoksa işyeri daha geç kabul etmiyor ve bizim 15 günde bakıcı bulmamız lazım.
Sizden ricam aşağıdaki şartlarla bildiğiniz tanıdığınız güvenilir bir bakıcı varsa lütfen bana haber verirmisiniz??
1 yaşındaki oğlumuz için gündüzlü yurtiçi yurt dışı seyahat problemi olmayan bakıcı arıyoruz. Çalışma saatleri hafta içi 08.00-19.00 cumartesi günü 09.00-14.00 arası olacaktır. Benim yurt içi ve yurt dışı seyahatim olduğundan bakıcında bizimle seyahat etmesi gereklidir. Evimiz Levent'te..
Yardımlarınızı rica ediyorum.
Sevgiler..
tatlım sitenin bakıcı ilanları verilen bir topiği var , oraya ilan verirsen daha çok kişi görür..
benim fikrimi sorarsan yabancı bakıcı sağlayan şirketlerle görüşmen senin için daha iyi olur , yurt dışı seyahat edecek Türk bakıcı bulman çok zor , bizim bakıcıların konsepti biraz farklı maalesef , en iyisi türkmen yada filipinli bir bakıcı bulman..
tatlım sitenin bakıcı ilanları verilen bir topiği var , oraya ilan verirsen daha çok kişi görür..
benim fikrimi sorarsan yabancı bakıcı sağlayan şirketlerle görüşmen senin için daha iyi olur , yurt dışı seyahat edecek Türk bakıcı bulman çok zor , bizim bakıcıların konsepti biraz farklı maalesef , en iyisi türkmen yada filipinli bir bakıcı bulman..
canım yabancı bakıcıların vize sorunu var..seyahat edilecek ülkeye kendi ülkelerinden vize başvurusu yapmaları gerekiyor.. oda imkansız.. o yüzden türk bulmam lazım.. bakıcı ilanı verilen topiği bilmiyordum hemen yazayım orayada çok teşekkür ederim
ben yavrunuza bakabilirdim ama cok uzaksınız ben 11 yıldır dadılık yaptım ve bu yıl yardımcı annelik kursuna gittim 2 referans mektubum ve sertifikam var 0 6 yaş eytimim var ve kendime guveniyorum size abla tavsiyesi sakın yabancıyla calışma ben calıştıgım yerlerde cok şeye şayit oldum kimsen yokmuş takip edemessin yavrunu neyse ben iş arıyorum iyi günler
ben yavrunuza bakabilirdim ama cok uzaksınız ben 11 yıldır dadılık yaptım ve bu yıl yardımcı annelik kursuna gittim 2 referans mektubum ve sertifikam var 0 6 yaş eytimim var ve kendime guveniyorum size abla tavsiyesi sakın yabancıyla calışma ben calıştıgım yerlerde cok şeye şayit oldum kimsen yokmuş takip edemessin yavrunu neyse ben iş arıyorum nom xxxxxxxxxxxx iyi günler
ben yavrunuza bakabilirdim ama cok uzaksınız ben 11 yıldır dadılık yaptım ve bu yıl yardımcı annelik kursuna gittim 2 referans mektubum ve sertifikam var 0 6 yaş eytimim var ve kendime guveniyorum size abla tavsiyesi sakın yabancıyla calışma ben calıştıgım yerlerde cok şeye şayit oldum kimsen yokmuş takip edemessin yavrunu neyse ben iş arıyorum iyi günler
maşallah herşeyiniz var da, bir tek eğitim yazmayı bilmiyorsunuz 0-6 yaş eytimim var yazmışsınız. lütfen bayanlar biraz okuyun gazete okuyun kitap okuyun, ufkunuzu açın, ve en önemlisi türkçeyi güzel kullanın. türkçeyi güzel kullanmak, kendinizi etkin bir biçimde ifade etmenizi sağlayacaktır. kim bilir, belki günün birinde kendinizi savunmak zorunda kalabilirsiniz...
canım ya keşke ona ben bakabilsem anaokulu öğretmeniyim ama malesef ki ankarada yaşıyorum evliyim bakıcı işine adadım artık kendimi kreşlerden verim alamıyorum malesef burada çevreniz varsa yardımcı olursanız çok memnun olurum ufaklığı öpüyorum
Merhaba,
Ben hukuk fakültesi 3.sınıf öğrencisiyim. Daha önce de çocuklarla ilgilendiğim için tecrübeli olduğumu söyleyebilirim. Okulum olduğu için her gün gelip çocuğunuza bakamam ama haftasonu gelebilirim ayrıca yeşil pasaportum olduğundan birçok ülkeye vize problemim olmadan gidebiliyorum. Yurt dışı gezilerinizde de size eşlik edebilirim.
merhabalar ben beylikdüzünde oturuyorum 4 yıllık üniversite emzunuyum anaokulunda ve çocuk organizasyonları yapan firmada yöneticilik yaptım ve annelik kursları ve seminerlerine katıldım 2 yaşında oğlum var oğlumöa arkadaş olabilecek yaşlarada bir yavrumuza bakmak istiyorum kendi evimd3 bakabilirim yada sizin evinizde de olabilir ama beylikdüzü olması tercihimdir.Yanlız oğlumöuda bereberimde getireceğim hem arkadaş olurlar oyun gurubu oluşturup daha eğitici oyunlar öğretebilirim.tel.xxxxxxxxxxxxx
Merhaba.. Herkese iyi bayramlar..
Uzun bir aradan sonra bende işe başlıyorum ve maalsef bakıcı konusunda ciddi sıkıntı yaşıyoruz. İstanbul'da ne benim ne de eşimin bakabilecek kimsesi olmadığı için güvenilir bir bakıcı arıyoruz. Arkadaşlar 15 aralıkta işe başlamam lazım yoksa işyeri daha geç kabul etmiyor ve bizim 15 günde bakıcı bulmamız lazım.
Sizden ricam aşağıdaki şartlarla bildiğiniz tanıdığınız güvenilir bir bakıcı varsa lütfen bana haber verirmisiniz??
1 yaşındaki oğlumuz için gündüzlü yurtiçi yurt dışı seyahat problemi olmayan bakıcı arıyoruz. Çalışma saatleri hafta içi 08.00-19.00 cumartesi günü 09.00-14.00 arası olacaktır. Benim yurt içi ve yurt dışı seyahatim olduğundan bakıcında bizimle seyahat etmesi gereklidir. Evimiz Levent'te..
Yardımlarınızı rica ediyorum.
Sevgiler..
55 yaşında dinç bir bayanım Vergi dairesinden emekli gelir şefiyim bu zamana kadar alzimer lı bir bayan ve yine alzimer bipolar manik depresi bir yaşlı bayan refakat ettim çocuk bakımında da deneyimliyim ek gıda ve çocuk düzeni ve displininde iyiyim kendimin üniveriste mezunu aktif kariyer sahibi 2 kızım var ve yine bir kızımın kızını3 yaşına kadar büyüttüm ilgilenirseniz görüşmek isterim İstanbul Anadolu Yakasında yatılı çalışmak İstiyorum nalan_cakak@hotmail.com