Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası bakıcı arıyorum...

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

susaden

Guru
Kayıtlı Üye
13 Mart 2009
546
7
318
46
Ankara
arkadaşlar merhaba eyllüde işe başlicam dikmen akpınarda oturuyorum bu civarda dikmen civarında oturan referans verebilecek deneyimli bakıcı arıyorum ilgilenenlerin özele cv lerini mesaj atabilirler teşekürler

ne zormuş memlekette bakıcı bulmak ya.. bende yana yıkıla arıyorum ama ne bir aday adayı ne de bir ses var insallah siz bir an önce bulursunuz kuzunuza iyi bir bakıcı, kolaylıklar diliyorum..

saol canım buldum gibi yan komşumun oğullarına büyüten bir bayan var onunla görüşcem yarın olursa olur olmazsa ajanstan bulcam birini

inşallah gönlüne göre olur , bende artık ajanslardan birini bulmak istiyorum ama bu konuda bildiğim bi ajans yok ,senin bildiğin daha önce tecrübe edilmiş bir ajans varmı?

merhaba öncelikle bebeğinizi sağlık ve mutlulukla büyütmenizi diliyorum .ben şükran izmirliyim üniversite mezunuyum kızım burada hacettepe üni. okuduğu için bende onunla birlikteyim daha önce izmirde ve ankarada çocuk baktım.tel no 05055965597görüşmek isterseniz beni arayabilirsinizhoşçakalın iyi günler.
..

merhaba saygun ankarada nerede oturuyorsunuz acaba bende bakıcı arıyorum oğluma tesadüfen gördüm yazını

tekrar merhaba ben nerede oturduğumu belirtmedim size ben çukurambar konya yolu üzerinde oturuyorum ufuk üniversitesi ne yakınyani ulaşım sorunu çok yaşamıyorum.iyi günler.

tekrar merhaba ben nerede oturduğumu belirtmedim size ben çukurambar konya yolu üzerinde oturuyorum ufuk üniversitesi ne yakınyani ulaşım sorunu çok yaşamıyorum.iyi günler.

teşekkürler ben batıkent civarı güvercinlikteyim uzak kalıyor bize

bakıcı arayan arkadaşların dikkatine..istanbul kavacık ta oturuyorum.9 tane yeğenim elimde büyüdü 2 yıl başka bir çocuğa baktım.çocukları inanılmaz severim .bakıcı arayan varsa özelden görüşebiliriz iletişim kurarsanız olursanız sevinirim.

susandencim,benim burda dikmende oturan,daha doğrusu annesi dikmende oturan bi arkadaşım var.çok titizdirler bu konuda ki kendinin de 1,5 yaşında bi kız var.o ank.lı mersinde yaşıyor.şu an ank.da zaten.ben de senin için ona bi sorayım.yengeleri falan var,hatta amcasının eşi var kapı komşuları eşi geçen sene vefat etti belki o bakmak ister.yine de bi sorucam senin için.umarım birini bulmuşsundur ama bulamadıysan da yardımcı olmayı çok isterim.aslında benim teyzem var orada.ama gatanın orada oturuyorlar yoksa sana oralardan hemen bulurduk birini.neyse artık kısmet ne diyelim.bugün çok iyi birini önerdiler ama taaa davultepede oturuyor.buraya sabahın 7 sinde nasıl gelecek.Allah iyi insanlarla karşılaştırsın arkadaşım ya...

tamama canım bakarsan sevinirim .birini buldum burda komşumun çokcuklarını büyüten kişi aynı yerde oturuyoruz evimde bakabilirim dedi bende oğlumun düzeni bozulsun istemiyorum bakalım araştırıyorum hala sen nasıl bir bakıcı istiyosun çalışma şartları ne istediklerini yazki çalışma satleri ne bende ona göre birini bakayim benim ailemde davultepede oturuyo çevremiz orda bende anca otaraflardan birin iayarlayabilirim .sen neresinde oturuyosun

ben istanbulda oturuyorum ve galatasaray universitesinde okuyorum. Elimden geldigince size cocugunuzun bakımı konusunda yardımcı olmak isterim. İyi gunler dilerim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…