• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Bakıcı arıyorum

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

papatya_ek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2008
188
3
116
İstanbul
11 aylık kızıma İstanbul Feneryolunda evimde bakacak deneyimli , sigara içmeyen , referans gösterebilecek bakıcı arıyorum

ben daha önce ikiz çocuk büyüttüm kendi evlerinde bende tekrar çocuk bakmak istiyorum ama malesef size uzaqım zeytinburnunda oturuyorum inşallah hayırlı kişilerle karşılaşırsınız :Saruboceq:

iyi akşamlar ben 36 yasımda bir bayanım gündüz çalışmak istiyorun önceliklen bir anneyim arkadaşlar iş arıyorun çocuk bakarım ev işleride olur

merhaba adım selma göztepe'de oturuyorum. 24 yaşındayım 5 yıldır evliyim bir çocuğum var 2 yıldır bebek bakıcılığı yapıyorum bu ayın 20 sinde çocuk kreşe başlayacağı için işten ayrılıyorum. isterseniz referans verbilirim yüz yüzede görüşebiliriz sigara kullanmıyorum.
iletişim:

bu numaralrdan bana ulaşabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba dün bana msj atmıssınız bugun gördüm özelden msj atamıyorum siz bana no gönderirseniz ben sizi arayabilirim

Back