Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Bakıcı Arıyorum, İstanbul/Büyükçekmece

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

PolenteFeneri

Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2013
97
3
34
6,5 aylık oğluma daha önce kendi çocuğu dışında da bebek bakıcılığı yapmış, referanslı, sigara kullanmayan, aktif, özenli, tercihen çocuk gelişimine dair eğitim almış, tercihen haftanın 5 günü yatılı, içinde Allah korkusu olan, diksiyonu düzgün, uzun süreli bakıcı arıyorum.
Oğlumun bakımı, düzeni, sosyal ve motor gelişimi ve beslenmesi ile öncelikli olarak ilgilenebilmeli. Akşam işten geldikten sonra oğlumla ilgilenecek vaktim olması için bir tas yemek yapabilmeli ve etrafı toparlayabilmeli (derin temizlik değil).
Karşılıklı görüşme sonrasında mutabakat sağlanırsa kişiden sağlık raporu istenecektir. Ücret karşılıklı olarak belirlenecektir.
Aranan şartlara uygun kişilerin ivedi olarak mesaj atmaları rica olunur.

Polentefeneri bakici bulabildiniz mi? Ben de gurpinarda oturuyorum ve sizin ilanda belirttiginiz sekilde bakici ariyorum.kendinize bakici bulduktan sonra gorustugunuzbirileri olursa bana yönlendirirseniz sevinirim benim de 7 aylik bir kizim var.

Sevgili duru2013, hayatımın en sinir bozucu dönemlerinden birini geçirdim. Sanırım ya bizim şanssızlığımızdan ya da ince eleyip sık dokumamdan olsa gerek, istediğim gibi birisi karşıma çıkmadı. Yabancı uyruklu kendini güya bakici olarak tanıtan şahıslar zaten birer kabus. Sonunda kendi cocuğuma kendim bakma kararı aldım. Çalıştığım şirketten kurumsal emekli olabiliyorum. Cok büyük ihtimalle emekliliğimi alacağım. Yine de karşıma istediğim özelliklere yakın bile olsa biri çıkarsa size haber veririm. Allah yardımcınız olsun😥

X