- 30 Temmuz 2008
- 2.668
- 48
- 37
-
- Konu Sahibi winx perisi
canım bu aralar rahatsızlandınmı yani antibiyotik soğuk algınlığı ağrı kesici falan kullandıysan o etkiler ama bildiğim kadarıylaa.yinede dr. görün geçmiş olsun canım
YOK ALMADIM OFF NE BILIM BEKLEYIM BIRAZDAHADA OLMASSAM GDERIM ARTIKsempatiksalakcinni
canım kahveriengi akıntı geldiyse bi sorun olabilir bence beklemeden cumartesi bugün kadın doğumcular vardır bir görün istersen. benimde 45 günde bu hamileliğim pozitif vermişti.
gercektenmı ya offff bgun 23 nısan ama acık degıldırkı canım yaoffff sen nekadarlık hamılesın
canım bıraz once bıraz da kasıklarım agrıdı goguslerım sıs agrıyo ucları hassas cevresındekı halkalar genısledı sabah ıdrar kokusu keskın oluyo offf ınşallah hamıleyımdır ya
pazartesıye kadar beklemek te zor be kuşum..ıdrardan test yaptın mı peki..hihoyyyt
yok canım gıttım alcaktım ama hıcbıyer acık deıl yarını beklıcem artık
evt canım ctesı alıp yaptım ıkı tane farklı marka ama ne yazıkkı negatıf 50 gun oldu bgun carsamba gunu doktora gdıp tahlıl yaptırıcam bhsg ve dıgerleri
çok ılgınç ya...gecıkme bended oluyor arada...şimdilik 10 gun oldu en fazlla...ama umarım bırdaha gecıkmelı olmam..zamanında adet olmakta çok iyi...benımde adetım kolay gelsın ınşallah...
çarsamba degılde yarın versene kan...