Saç Kesim Şekilleri bakarmısınız????

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

pln=)

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2008
222
1
96
Ankara
benim saçlarımda kıvırcık ancak diplerinin bir kısmı düz ondan sonra kıvırcıklaşmaya başlıyo öyle olunca da rahatsız oluyorum varmı bildiğiniz birşey diplerinde kıvırcık olması için?

canım benimkilerde öyle dipler düz uçlara doğru kıvırcıklaşıyor. ne kadar uğraşsamda dipleri kıvırcıklaştıramadım. Artık uğraşmıyorum doğal hallerine bıraktım. Bence önlerin yeterince düzse perçem kestirebilirsin.

perçem im var yanaklarıma geliyor zaten saçlarımın ön kısmı ayrı bi dert dalgalı düz arası bişey düzeleştirince sadece önlerini hoş olmuyo bende maşayla şekil veriyorum toplamak istediğim zaman , dediğim gibi kendi haline bıraktığımda güzel olmuyor ona sinir oluyorum ben şakkıdı

bir de şu fön makinalarının vigo denen aparatı var ya onu denesen. benim de saçlarımın üst kısımları daha düz . saçın ağırlığındanda kaynaklanıyo biraz. ben tamamen bukle bukle yapmak istediğimde öyle yapıyorum. saçlarımı vigonun içine koyup kurutuyorum. en tepeleride başımı eğip öyle yapıyorum. güsel oluyor bence.

benımde dipleri daha düzdü 2 -3 parmak düz sonra kıwrılmaya baslıyordu 2 hafta önce katlı kestırdımm artık jöleleyınce dipleri de kıwrılıyo daha hoş duruyo..saçların katlı değilse katlı kestır derım ben...

ben katlı saçtan bıkmış durumdayım artık çene hizasından itibaren 3 tnne kat var saçımda dha kısaydı katlarmda uzattım nyse artık idare edicem böyle düzleştirmekten saçlarmda kırıldı zaten nasıl şekil vericeğimide bilemiyorum :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…