Bakarmisiniz

Aylaa9

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2019
62
17
3
30
Selam kizlar adetden önce Ladymoon testi aldim kullanan varmi adete 1hafda kala doru sonuc verirmi vee bu idrar damla dokulen den degil idraka salinandan hic oylesini yapmadim kac dakika idrarda bekletmek gerek??

Selam kizlar adetden önce Ladymoon testi aldim kullanan varmi adete 1hafda kala doru sonuc verirmi vee bu idrar damla dokulen den degil idraka salinandan hic oylesini yapmadim kac dakika idrarda bekletmek gerek??
Ustunde yazmio mu cnm.

Hayır sabah ilk idrarla yapicam simdi diger testden yapdim idrar doker dökmez t de 2ci cizgi tam belirdi sonda yoka cikdi anlamadim ya neden oyle olurki bunu adet gecince yapiyorlar ama bazilari 1hafda once bunlada ogrenmis deye merakdan yapdim idrak döken gibi cikkdi sonra kayb oldu

Allh allh insllh vardr. Hayirli haberle gel yarin

5-10saniye tutman yeterli. Diğer teste gelince bazen idrar yukarı doğru çıkarken anlamsız çizgi çıkıp kaybolabiliyor,başıma geldi daha önce.

Ya bende olmadi hic oyle 1hafda var daha oglumda 1gun gecince bundan biraz belirgin olmusdu bakalim hayirlisi

Kayb oldu ama sonra cikdi pempe cizgi etraflarda ama ici beyaz oldu resim yukleyemiyom

Merhaba o aldigim test 1hafda onceden bilenden degilmis adet olmadiysan sabahi bilenmis yine onuda dun yapdigimdanda bitane yapdim hicbisey cikmadi dunki neden oyle oldu anlamadim testleri yapdimki bitsin rahat rahat 27sini bekleyim)))) bakalım.hayirlisi olmuwsa zaten kaçmaz merak isde

Allah hayırlısıyla nasip etsin canım. Sabırlı ol biraz bekle çıkar yakında:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…