bu ilacı kullanıpta hamile kalan veya adet i düzene giren varmı doktorum polistik over var bunu kullan dedi de faydalarını ve işe yarıyormu gerçekten merak ettim şimdiden teşekkürler
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Kadınlar Kulübü'ne ücretsiz üye olmak için tıklayın...
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bakarmısınız thancss woman kullananlar
- Konu Sahibi sukrannyildirim
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?peki polistik overiniz varmıydı bi hastalık yani bende polistik over var çünküBen 1 ay kullandım hamile kaldım o ay içinde, femara da kullanmıştım
destekleyici tarzında vitaminler bunlar .yani 1 ay içi dene. ben denemiştim olmadı. yumurta takibini yap eşinde destekleyici vitamin pekmez felan kullansın ama mutlaka. kaliteyi arttırır. yumurta takibinde istediğim koyuluk olmuyodu doktor bana femara verdi direk günü gününe hamile kaldım hesaplamalar tam ttu allahın izniyle . suan 7 aylık gebeyim. kesinlikle femaraa çok etkili her doktor vermiyor ve az biliniyor bence ama en kaliteli ilaç budur piyasadaki.
inşallah benimkilerde düzelir destek olarak soğan kürüde içiyorum iyi gelir inşallahHayır pcos yoktu da lh biraz yüksek çıkmıştı onu düzenler demişti doktor da
Şuan kullanıyorum hamile kalırsam yazacam
ne kadardır kullanıyorsunuz bende 3 gündür kulkanıyorumŞuan kullanıyorum hamile kalırsam yazacam
15.20 gün oldu doktorum verdi bende pcos var
Marka ayni degil ama icerik olarak ayni olan vitamini kullandim inositol pkoya iyi geliyor benim adetim şükür düzeldi ama kilo da verdim doktorun dediklerine uyarsan normale döner ve bu vitamin şıp diye sihirli değnek gibi etki etmez 3-6 ay kadar kullanımda ilk etkileri görebilirsin ve gebe kalana kadar kullanılabilir zararı yokbu ilacı kullanıpta hamile kalan veya adet i düzene giren varmı doktorum polistik over var bunu kullan dedi de faydalarını ve işe yarıyormu gerçekten merak ettim şimdiden teşekkürler
bendede pcos var iyi gelir inşallah15.20 gün oldu doktorum verdi bende pcos var
Bakalım 3 ay kulancam gebe kalcak mıyım
inşallahh bende başladım bide yanında soğan suyu içiyorum sabah akşam hastalıklarım gitsin sonra sağlıklı bişekilde hamile kalırımBakalım 3 ay kulancam gebe kalcak mıyım
Ben soğan suyu denedim soğan suyu bana yaramadıı
kişiye göre değişiyor evet bakalım bende yarıcakmıBen soğan suyu denedim soğan suyu bana yaramadı