bakarmısınız thancss woman kullananlar

sukrannyildirim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
bu ilacı kullanıpta hamile kalan veya adet i düzene giren varmı doktorum polistik over var bunu kullan dedi de faydalarını ve işe yarıyormu gerçekten merak ettim şimdiden teşekkürler💗

destekleyici tarzında vitaminler bunlar .yani 1 ay içi dene. ben denemiştim olmadı. yumurta takibini yap eşinde destekleyici vitamin pekmez felan kullansın ama mutlaka. kaliteyi arttırır. yumurta takibinde istediğim koyuluk olmuyodu doktor bana femara verdi direk günü gününe hamile kaldım hesaplamalar tam ttu allahın izniyle . suan 7 aylık gebeyim. kesinlikle femaraa çok etkili her doktor vermiyor ve az biliniyor bence ama en kaliteli ilaç budur piyasadaki.

Bende pcos görüntüsü var sendrom değilmiş tüylenme falan yok sadece ultrasonda kistik görüntü var inci gibi dizili. Bana da önerdi doktorum bir buçuk aydır kullanıyorum 5 aydır evliyim daha bişey olmadı 😬

bu ilacı kullanıpta hamile kalan veya adet i düzene giren varmı doktorum polistik over var bunu kullan dedi de faydalarını ve işe yarıyormu gerçekten merak ettim şimdiden teşekkürler💗
Marka ayni degil ama icerik olarak ayni olan vitamini kullandim inositol pkoya iyi geliyor benim adetim şükür düzeldi ama kilo da verdim doktorun dediklerine uyarsan normale döner ve bu vitamin şıp diye sihirli değnek gibi etki etmez 3-6 ay kadar kullanımda ilk etkileri görebilirsin ve gebe kalana kadar kullanılabilir zararı yok

Back
X