Gebeliğe Hazırlık Bakarmisiniz testime lutfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Suneli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2020
186
37
48
29
Kizlar, ben sabah hamilelil testi yapmistim, saat 1de son cisimi yapip gece 5te test yaptim.Namaza kalktigim icin ilk cisim o oluyor.Neyse hicbiyse cikmadi negatif.Sonra gunduz 9dan 2ye kadar su icmedim cis yapmadim yeniden yaptim bu testte pembemsi golge olustu.Ama ilk 5 dakikada degil.bata 4 gun var, yumurta catlamasinin 9cu gunu

Var gibi görüyorum hadi hayırlısı inşallah vardır pembemsi gibi inşallah güzel haberlerini almayı nasip etsin rabbim

Var gibi gorunuyor testi hergun telrarlayin gebelik varsa hergun gittikce koyulasmasi gerek

Valla aynısı benim başıma geldi sayfamdanda topigime bakabilirsin . Testler sonra bu çizgiler oluşuyor . Üzmek istemem seni ama benimde her testim hattta iki çizgi bile oldu durdukça . Yani hamile değilim

Valla aynısı benim başıma geldi sayfamdanda topigime bakabilirsin . Testler sonra bu çizgiler oluşuyor . Üzmek istemem seni ama benimde her testim hattta iki çizgi bile oldu durdukça . Yani hamile değilim
Yaahayirlisi ALLAH ne zaman isterse o zaman

Gole gibi sey aninda cikti

Eklentiler

• IMG-20200421-WA0001.jpg
    71,7 KB · Görüntüleme: 44
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…