Kizlar, ben sabah hamilelil testi yapmistim, saat 1de son cisimi yapip gece 5te test yaptim.Namaza kalktigim icin ilk cisim o oluyor.Neyse hicbiyse cikmadi negatif.Sonra gunduz 9dan 2ye kadar su icmedim cis yapmadim yeniden yaptim bu testte pembemsi golge olustu.Ama ilk 5 dakikada degil.bata 4 gun var, yumurta catlamasinin 9cu gunuEki Görüntüle 2622717
Amin İnsaAllahVar gibi görüyorum hadi hayırlısı inşallah vardırpembemsi gibi inşallah güzel haberlerini almayı nasip etsin rabbim
Her gun yapiyorum ayni.Daha yumurtlamanin 9.gunu diyemi boyle acabaVar gibi görüyorum hadi hayırlısı inşallah vardırpembemsi gibi inşallah güzel haberlerini almayı nasip etsin rabbim
Yirtdisinda yasiyorum bende fbi test marka ucuz biseyMiratech marka mı
Su damlatdim kuruma cizgisi diye o da kaybolduHafif bi çizgi var gibi
YaaValla aynısı benim başıma geldi sayfamdanda topigime bakabilirsin . Testler sonra bu çizgiler oluşuyor . Üzmek istemem seni ama benimde her testim hattta iki çizgi bile oldu durdukça . Yani hamile değilim
Tabikide öyle testimi atayım bir bak bu şekilde bile negatif testim malesef gebelik yok ilk 10 dakika sonrasını itibar etmeYaahayirlisi ALLAH ne zaman isterse o zaman
Resmen pembe ikinci çizgi gebelik olmaması çok ilginç bende saatlerde geçse hiç bişey çıkmıyor teste kuruma vsTabikide öyle testimi atayım bir bak bu şekilde bile negatif testim malesef gebelik yok ilk 10 dakika sonrasını itibar etmeEki Görüntüle 2622777
Malesef böyle çıktı tek bu da değil 5 tane test hep böyleydiResmen pembe ikinci çizgi gebelik olmaması çok ilginç bende saatlerde geçse hiç bişey çıkmıyor teste kuruma vs
İnşallah vardır yarın tekrar deneGole gibi sey aninda cikti
İnsaAllahİnşallah vardır yarın tekrar dene
Evt bir gölgelik var. İnşallah hamissindir. Benim de bugün yumurtlamanın 9.gunu test yapmadım.pazar adet bekliyorum olmam inşallah..Gole gibi sey aninda cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?