Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İkisi de aynı marka test mıydı?Kızlar dün test yapmıştım sonradan çok ama çok silik çıkmisti kuruma çizgisi sandım neyski onu attım simidede yaptım 5 dakika olmadan hemen bu çizgi cikti
Evet kuzum ama demim yaptgim hemen çıktı o cizgiİkisi de aynı marka test mıydı?
Silik çizgiyi bende gördüm bir umut var gibi
Kaç gün gecikme var ya da adete var mı daha?Evet kuzum ama demim yaptgim hemen çıktı o cizgi
6 gün var kuzumKaç gün gecikme var ya da adete var mı daha?
İyiymis o zaman böyle silik çıkması normal. Hadi hakkında hayırlı olsun sağlıklı bir gebelik olur umarım6 gün var kuzum
Silik olan nasıldı bugün benim 7 gün kaldı adete test yaptım 3 tane 3 ü de hayalet çizgi zor görünüyor senin nasıldıKızlar dün test yapmıştım sonradan çok ama çok silik çıkmisti kuruma çizgisi sandım neyski onu attım simidede yaptım 5 dakika olmadan hemen bu çizgi cikti
Atayim canim böyle çıktıSilik olan nasıldı bugün benim 7 gün kaldı adete test yaptım 3 tane 3 ü de hayalet çizgi zor görünüyor senin nasıldı
Kuruma çizgisi sandım dediğini merak ettim benimde şuan hayalet çünkü acaba mı dedimAtayim canim böyle çıktı
Sende atsana bı. BakayimKuruma çizgisi sandım dediğini merak ettim benimde şuan hayalet çünkü acaba mı dedim
Sende atsana bı. Bakayim
Hadi inşallah hayırlısı kan vermeyi düşünüyormusun ben yarın vercem bakalım. Ne cikacakEki Görüntüle 3466716 Eki Görüntüle 3466717
Biri öğlen biri akşam çok zor görünüyor zaten kamera da net belli olmuyor belki de hayal bilmiyorum ki yani bir umut işte
Sen ver bakalım gaza gelip belki bende yaparımHadi inşallah hayırlısı kan vermeyi düşünüyormusun ben yarın vercem bakalım. Ne cikacak