• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bakarmisiniz kizlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

minikmucizem22

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2021
136
18
13
24
Ovulasyon testi bozuk iki cizgide hemen hemen ayni pembeliktee kirmizi olmasi gerekmiyormu ikiside

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    110,8 KB · Görüntüleme: 100
Bu testler çok doğru sonuç vermiyor canım eczaneden almak yerine internetten al bence onlar daha hassas ve net ben de kullanıyorum
İlk defa eczaneden aldm daha once interneten almistm olmadi bu sefer dedim eczaneden alaymm ya ikiside hemen hemen ayni koyulukta ama ikiside pembe sasrdm

Ovulasyon testi bozuk iki cizgide hemen hemen ayni pembeliktee kirmizi olmasi gerekmiyormu ikiside
Bu testler çok doğru sonuç vermiyor canım eczaneden almak yerine internetten al bence onlar daha hassas ve net ben
İlk defa eczaneden aldm daha once interneten almistm olmadi bu sefer dedim eczaneden alaymm ya ikiside hemen hemen ayni koyulukta ama ikiside pembe sasrdm
ı zaman değerlendir kuzum ikisi aynı renkteyse silikleşinceye kadar günlerini değerlendir

Ben de ayni marka kullandım bu ay eczaneden almıştım.Akıntım basladigi zaman uygulamaya başladım.Ikinci gün yakaladım.t çizgisi c den daha koyu çıkmıştı.Belki daha vardır pik gününüze ya da catlamistir.

Ben de ayni marka kullandım bu ay eczaneden almıştım.Akıntım basladigi zaman uygulamaya başladım.Ikinci gün yakaladım.t çizgisi c den daha koyu çıkmıştı.Belki daha vardır pik gününüze ya da catlamistir.
Yok canm kacirmam imkansz cunku zaten bugun akintim yeni oldu ve yaptm boyle adetim biteli 6 hun oldu

Kızlar ovulasyon testime bi bakar misiniz 2 farkli marka ile de takip ettim bazı günler

Eklentiler

• 20220223_212732.jpg
    20220223_212732.jpg
    102,1 KB · Görüntüleme: 55
Back