- 31 Ağustos 2021
- 136
- 18
- 13
- 24
- Konu Sahibi minikmucizem22
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu testler çok doğru sonuç vermiyor canım eczaneden almak yerine internetten al bence onlar daha hassas ve net ben de kullanıyorumOvulasyon testi bozuk iki cizgide hemen hemen ayni pembeliktee kirmizi olmasi gerekmiyormu ikiside
İlk defa eczaneden aldm daha once interneten almistm olmadi bu sefer dedim eczaneden alaymm ya ikiside hemen hemen ayni koyulukta ama ikiside pembe sasrdmBu testler çok doğru sonuç vermiyor canım eczaneden almak yerine internetten al bence onlar daha hassas ve net ben de kullanıyorum
Bu testler çok doğru sonuç vermiyor canım eczaneden almak yerine internetten al bence onlar daha hassas ve net benOvulasyon testi bozuk iki cizgide hemen hemen ayni pembeliktee kirmizi olmasi gerekmiyormu ikiside
ı zaman değerlendir kuzum ikisi aynı renkteyse silikleşinceye kadar günlerini değerlendirİlk defa eczaneden aldm daha once interneten almistm olmadi bu sefer dedim eczaneden alaymm ya ikiside hemen hemen ayni koyulukta ama ikiside pembe sasrdm
Valla canım bu testi pek anlamadım ama yumurtlama gibi değerlendir sen mutlaka yarın da test yap eğer yine aynı veya t çizgisi koyuysa o zaman yumurtlamadır. Silikleştitse de çatlamıştırAyni renk gbi bugunu degerlendrmemmi lazm
Yok canm kacirmam imkansz cunku zaten bugun akintim yeni oldu ve yaptm boyle adetim biteli 6 hun olduBen de ayni marka kullandım bu ay eczaneden almıştım.Akıntım basladigi zaman uygulamaya başladım.Ikinci gün yakaladım.t çizgisi c den daha koyu çıkmıştı.Belki daha vardır pik gününüze ya da catlamistir.
İnsallah yaaa bu sefer. Tutsun.O zaman birkaç güne pik olur
Dun seninki gbi t koyu oldu ve degerlendirdimBu şekilde çıkmıştı
:)))eğer mumkun olursa bir gün sonrasını da değerlendir mutlaka.
NedenBen değerlendiremedim
Hahaa bisey olmazEşim iki gün üst üste çalışınca yoruldu