Saç Rengi ve Saç Boyama Bakarmısınız kıslar!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi ewp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ewp

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2009
64
1
86
Samsun
KISLAR BANA NE RENK Bİ SAÇ GİDER TEMMUZDA DÜĞÜNÜM VAR VE BOYATMAYI DÜŞÜNÜYORUM :1closedeyes:

canım ten rengin beyaz olduğu için koyu renkleri tercih etmelisin çünkü yüzünü daha çok ön plana çıkarır koyu renkler açık renk kullanma saçında solgun gösterir yüzünü bence koyu çikolata rengi olabilir koyu parlak kahverengi tonlarınada bi bak derim ben

sarıdan mavi siyaha kadar her renk gider canım bence. bakır tonlarıda hoş olur. düğünde kendini ne renk hayal edebiliyorsan o renk yaptır saçlarını.

sadrazma katılıyorum.kaydirigubbakcemile5

bence açık renkde çok yakışır gelin makyajı yapılacağı için sarı saç tonlarıyla beyaz gelinlik uyumlu olur ve makyajında yüzünü soluk göstermez teninin rengi çok rahat kaldırır sarıyı bence canım tebrik ederim Allah tamamına erdirsin amiiinn:)

Tşklr canım ama nışanımda saçıma balyaj yaptırdım sarı kattılar aralara hiç beğenmedim nışanda güzel duruodu ama normalde hiç güzel durmuo gerçekten yüzüm acayip solgun duruo birde ben makyaj pek yapmayan biri olduğum için koyu renkler düşünüyorum aslında şu bakır renginede takmış durumdayım benim küçüklük saç rengim kınalı gibiydi büyüdükce döndü rengi bu hale geldi

canım sana sarı pek olmaz yanaklarının pembeliği çok belli açıkçası sarıyı yakıştıramadım.sadrazm dediği renklerdn birini yapşakkıdı

bence fazla yoğun kızıllığı olmayan hafiif kızıl yansımalı doğal bi ton seç,sarı hem daha büyük gösteriir seni hemde solgun ,yine karar senin tabi :)

siyah veya koyu çikolata snin yüzünü daha bi beyazlatır zatn açık tenlisin... sarı ve koyu renklerde yüzünü renklendirmk için sürekli makyaj yapman lazım solgun durur snde makyajla aran olmadığı için sanırım sana bakır gider kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
cnm beyaz tenlisin her renk yakışır ama ben gelinlikte koyu saçları çok begniyorum..kahveye boya cnmm ..çünkü benimde haziranda düğünü var kahveye boyadım:)

canım sakın bi anda siyaha boyatma gözün alışamaz çok mutsuz olursun mafoldumben ben siyaha boyatmıştımda her gün yıkaya yıkaya akıtmak için yapmadığım kalmamıştı, hele mavi siyaha sakın bulaşma derim :) bence açık kumral renkleri deniyebilirsin, içinde kızıllık olmayan doğal duran fazlada açık olmayan renkler (bal köpüğü, küllü açık kumral, açık kumral, orta kumral) gibi zemuszemus

peki bu bakır renginin hangisi olur kızlar bana sizce tam böyle ne çok acik ne çok koyu hangisi

mesela bakın ben bunu fotojop yapmıştım bu renk nasıl yerimseniben

ya birde temmuzda benim düğün ne zman boyatmalıyım sizce saçımı bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…