• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakarmısınız hoşlandıgım biri icin birşey danısacagım

corekotlu

Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2020
523
176
23
25
Mesajdan benımle dertlesecek bir dost arasaaam bulabilirrrr miyim...gece gece saat gecti biliyorum ama yinede uyumayan arkadas var mııı..

Mesajdan benımle dertlesecek bir dost arasaaam bulabilirrrr miyim...gece gece saat gecti biliyorum ama yinede uyumayan arkadas var mııı..
Başlık ayrııı konu ayrı üye ayrı dertteee
Nolucu böyle bu işler. Danışıyosan danış demi var mı uyumayan ne ..🤣

Huzur evine gidin hem sosyalleşirsiniz hem alay konusu olmazsınız tasa tanımadığı insanlarla konuşan aptal birine denk gelirseniz sohbet edersiniz....bi kaç yerde daha böyle dışlanmanıza şahit oldum.... Yaş insanı değil armutları olgunlaştırır lafına emsal olabilirsiniz...

EDEPSİZLESMEYİN ABLALARIM BEN 20 yaşında bi kızım ayıptır attığınız iftiraya. YAZIktır edepsizlesmeyin allahın verdiği gönlü kırmayın. Mesajlasmask istedim kadın arkadasım YOK benim dostum YOK. Mutsuzdım İÇ DÖKMEK İSTEDİM. Lanet olsun böyle iğrenc düşünen varlıklara.

Neden? Buradan dertlesenler insan degil mi?
Ağzıma etmedıklerıkalmıs abla. Ben bu siteden gidiyorum böyle edepsiz ortam gormemistim cok üzüldüm benim arkadasım yok burada kadın arkadaş edınmek ıstedım yanıldım. Cok kırıcı buradaki insanlar kadın kadını yeriyor yerin diibbbbbbbine sokuyor lanet olsunki psikoloji bozarlar allahım uzak eyle.

Back