Bakarmısınız çok stresliyim

deryaderya2

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2024
153
64
18
33
Arkadaşlar bu konu ile ilgili tüm mesajları okudum ama yinede 2 yıldır istenen bir gebelik olduğu için ve ilk gebeliğim olcak Allah izin verirse.
Adete 5 gün kala 18.03.2025 gece 3.5 da yaptım beta 14 çıktı.
19 Şubat 23.30 da yaptım yani bu gece 30 çıktı. 44 saat geçmiş.sizce normal mi.
Aşılama oldum yarın aşılamanın tam 14. Günü olacak. Yorum yapabilir misiniz

Merhaba gayet iyi çıkmış 2 katı artmış kötü düşünmeyin iyi düşünün iyi olur inşallah Allah'ın izniyle yükselecek 2 günde 1 kan vermen gerekiyor sen 1 günde 30 olmuş gayet güzel içini ferah tut

Evet normal
Başka test vermeyin
Ya da hergğn yerine 2 günde bir kan verin

17 Mart 14
19 mart 30
21 mart 108

Yeni güncelleme böyle inşallah sağlıklı artar. Değerler çok düşük başladığı için çok stresli süreç. Rabbim böyle bekleyenlerin yardımcısı olsun

17 Mart 14
19 mart 30
21 mart 108

Yeni güncelleme böyle inşallah sağlıklı artar. Değerler çok düşük başladığı için çok stresli süreç. Rabbim böyle bekleyenlerin yardımcısı olsun
Merhaba. Öncelikle hayırlı olsun. İnşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız Test sonuçlarınız kaç saat içinde çıktı? Ben Cuma günü sabah 10’da kan verdim. Öğleden sonra sonuçlar çıkar dediler ama hâlâ çıkmadı. Beklemek çok zor.

Canım 1 saate çıkıyor. Ama özelde yaptırıyorum. Sağlık ocağına sordum onlarda galiba sabah verirsen öğleden sonra 4 gibi. Öğleden sonra verirsen ertesi güne çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…