• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bakarmısınız arkadaşlar

ewp

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2009
64
1
86
Samsun
evimi düzmeye başladım halılarda kaldım kızlae sizce bu odalara nasıl halı gider yardımcı olurmusunuz lütfen canlarım

Eklentiler

• $Görüntü0358.jpg
    $Görüntü0358.jpg
    10,5 KB · Görüntüleme: 77
  • $Görüntü0360.jpg
    $Görüntü0360.jpg
    10,5 KB · Görüntüleme: 96
bunlar isine yarayabilir belki canim

hali.jpg

padisahhalimodellerires.jpg

hali19.jpg

Son düzenleme:
arkadasin gosterdigi halilar hos ama koltuklar desenli oldugu icin bej rengi veya kahve rengi shaggy haliyla daha dingin bi ortam olabilir goz yormaz yani...

:Saruboceq: canım allah yeni evinde mutlulukla yaşamayı nasip etsin inşallah.bunlarda benden, iyice analiz yap diye umarım yardımım dokunmuştur şimdilik url veremiyorum ama şu şekilde koydum senbaşına w w w koyup alttakini kopyalayıp adres çubuğuna yapıştırırsan bakabilirsin mutlaka bak ama

1.

resimupload.com/ds408258771_goruntu036cvz0.html

Son düzenleme:
2.

resimupload.com/ds412600455_gorunteuu0360.html

Son düzenleme:
3,

başına w w w koyup yapıştır

resimupload.com/ds814986223_goruntu03jv60.html

Son düzenleme:
cidoo resimleri nasil monte ettin oyle,super yapmissinalkisalkisalkis
Yalniz modelleri ben tam uyduramadim cnm..Daha farkli modeller varsa elinde onlarla da koyarsan bakabiliriz..hihoyyyt

benim koydugum hali resimleri nereye gitmis yaww:uhm:

cidoo resimleri nasil monte ettin oyle,super yapmissinalkisalkisalkis
Yalniz modelleri ben tam uyduramadim cnm..Daha farkli modeller varsa elinde onlarla da koyarsan bakabiliriz..hihoyyyt

olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile teşekkür ederim canım ben bukadar resim bulabildim arkadaşların begendiği bi halı olurda buraya koyarsalar onlarıda monte ederim:) yerimseniben

Back