Bakar mısınız ?

NUROZBK

__SANAT SANATÇISI__
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2010
37
0
86
Kütahya
Merhaba arkdaşlar. bir şey sormak istiyorum. biz sevgilimle yazın nikah düşünüyoruz. bizim burda kına gecesi yapılır ki heryerde olur bu. sevgilim kına gecesine gerek yok sade ve şık bi nikah töreni ile bitireilm bu işi diyor.
eğer kına gecesi yaparsam kına felan yaktırmayı düşünmüyorum zaten çünkü sevmiyorum pek. ve ayıreten arkdaşım yok. o yüzden ortada kalıcam bas baya kına gcesinde :)
yani karar veremiyorm genede kına gecesi olsun mu yoksa onun yerine harcanak para ile ev e eşya felan mı alalım.. bana bir fikir verirseniz çok sevinirim. tşkler
Çok üzgünüm çoook

kınaya çok para harcanmıyor zaten aranızda yapacaksanız bende kına yaktırmamıstım kız arkadaslarımla eğlenmiştik minik keselerde kına almıstık öyle satafatlı bişi değildi

ben hiç kına gecesi düşünmüyorumda işte aile öyle istiyor çok tşk ederim arkdaşlarım olsa bende evde yapardım aslında :)

öğrenci yazıyor mesleğinde hiçmi arkadaşın yok yada kız kardeşin falan mahalleden apartmanda????

yani ileride içimde kalmaz diyosan yapmayabilirsn tabii
ama şahsen kına gecesini düğünden daha çok severim ben

ben açık öğretim öğrencisiyim ve ilçede otuuyorum kız çok ama benm arkdaşım hiç biri.

Cnm bence kina gecesi yap kina gecesi yapmak icin cok arkadasinin olmasina hic gerek yok en yakin akrabalarinla komsularinla kucuk bir eglence yapin masrafli birseyde degil

sebbnemm'e katılıyorum bende teyze,hala,alt-üst komşu tamamdır.öyle çok kalabalık ben de sevmiyorum.iice de oyna içinde kalmasın sonra:>

Olsun. öyle abartılı birşeye gerek yok 15-20 kişiyi çağırsanda yeter
ne kadar az kişi davet edersen o kadar masraflar az olur
geceye akrabalarını, kuzenlerini davet edebilirsin hem merak etme kına gecesinde kızı yalnız bırakmazlar :)

tşk ederim bilgiler için herkeze :)
sanırım aile içinde 15 20 kişilk bi kına yaparım yada hiç yapmam gibi görünüyor

Canım bence ailen istiyorsa yap, 15-20 kişilik bir gecenin çıkardığı masraf çok azdır..
Hem evde de yapabilrsin, illaki salon kiralamaya da gerek yok

bence yap eylenceli olur sonradan pişman olma yapmadığın için çünkü genelde kına geceleri çok güzel geçiyor hem de bence evde düğün olduğunun belirtisi gibi öyle kuru kuru gitme

valla benim de bi tanıdığım 20 kişiyle kına yapmıştı. çok eğlenmiştik. gelenlerin çoğu da büyüklerdi ama teyzeler anneanneler bile coşturuyor ortamı. az kişi olması da bi yandan iyi olmuştu nefes darlığı yaşamadık en azından :)

bende sanırım aile içinde yaparım bakalım sevgilimn annesi ne diyecek bu duruma. erkeklere ne var boşver yapmıyver diyorlar hep :dance:

Back