• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakar misiniz

nryonder015

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2024
121
22
13
21
Her bayanda belirtiler farklı oluyor ama merak ediyorum
3 gündür dizlerim ağrıyo böyle sızlıyor çok yorgun oluyorum ve göğüslerim doldu ağrıyo normalde regl bi hafta kala olurdu 1 ocakta regl oldum eğer olursam 31 ocakta olcam kasiklarm da ara ara sancı var
Gözlerim kararıyor bazen
Dünden beri çok afedersiniz vajinada enfeksiyon oldu sanırım idrar da yakıyor doğal yöntemle tedavisi var mi ilac fayda etmedi ilk 8 ay böyleydi sonra kendiliğinden 2 ay gelmedi enfeksiyon dün. Basladi iste

Her bayanda belirtiler farklı oluyor ama merak ediyorum
3 gündür dizlerim ağrıyo böyle sızlıyor çok yorgun oluyorum ve göğüslerim doldu ağrıyo normalde regl bi hafta kala olurdu 1 ocakta regl oldum eğer olursam 31 ocakta olcam kasiklarm da ara ara sancı var
Gözlerim kararıyor bazen
Dünden beri çok afedersiniz vajinada enfeksiyon oldu sanırım idrar da yakıyor doğal yöntemle tedavisi var mi ilac fayda etmedi ilk 8 ay böyleydi sonra kendiliğinden 2 ay gelmedi enfeksiyon dün. Basladi iste
Nioli yagı kullanmanı tavsiye ederim doğal ve etkili bir yöntem bende yıllardır idrar yolu enfeksiyonundan çekiyordum c vitamini ve nioli yagi iyi geldi

Back