Bakar mısınız

Sperm vücutta ne kadar canlı kalabilir ?
İlişkiden 4 gün sonra kanama oldu 5 gün devam etti. 5,6 ve 7. Günler arasında dölleme yeteceğini korur mu ? Kanama rahimi temizliyor sanırım onunla beraber dökülür mü yardımcı olabilir misiniz?
Okp hastasıyım ben ve olmadığını bildiğim halde ihtimaller beni sürekli araştırmaya yönlendiriyor bu durum beni de yoruyor zaten benim hoşuma gitmiyor yazmak 😔

Ya aynı konu olduğunu nerden çıkarıyorsunuz aynı konuyu sormuyorum başka bir şey soruyorum cevap vermek zorunda değilsiniz sizi ilgilendirmez
Sürekli açık yazıp konu açarsan, sürekli senin seviyesiz ilişkini okumak zorunda kalırsam bal gibi de bizi ilgilendirir.

İster ağzınla, ister başka yerinde ilişkiye girmiş ol defalarca yazılanları gözünle.oku aklınla idrak etmeyi bil.idrak problemi yaşıyorsan da git uzmana danis

Okp hastasıyım ben ve olmadığını bildiğim halde ihtimaller beni sürekli araştırmaya yönlendiriyor bu durum beni de yoruyor zaten benim hoşuma gitmiyor yazmak 😔
OKB.

Tedavi alıyor musun?

Yazması hoşuna gitmeyecek şeyleri yaşayıp ihtimalleri de hastalığını da arttırma

Hamile falan da değilsin.senin döllenmiş yumurtan yok

OKB.

Tedavi alıyor musun?
Almıyorum yeni gideceğim ama bunun dışında başka sorunlarım da var zaten böyle takıntı korku haline geldi çıkamıyorum bundan bazen diyorum yok sen bir şey yapmadın ki diğer gün ya bir şey olursa o zaman napıcaksın ya korkuyorum kurtulamıyorum bu sıkıntıdan benim de burda yazmam hoşuma gitmiyor zaten doğru da değil ama kendimi sürekli araştırma yaparken buluyorum normal güncel hayatıma dönemiyprum 😔

Yazması hoşuna gitmeyecek şeyleri yaşayıp ihtimalleri de hastalığını da arttırma

Hamile falan da değilsin.senin döllenmiş yumurtan yok
Tamam merak etmeyin bir daha görmezsiniz böyle bir şey kusura bakmasın herkes

Back