Bakar mısınız

yeto1z

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
39
Puanlar
13
Sperm vücutta ne kadar canlı kalabilir ?
İlişkiden 4 gün sonra kanama oldu 5 gün devam etti. 5,6 ve 7. Günler arasında dölleme yeteceğini korur mu ? Kanama rahimi temizliyor sanırım onunla beraber dökülür mü yardımcı olabilir misiniz?

İlişkiden 4 gün sonra kanama oldu 5 gün devam etti. 5,6 ve 7. Günler arasında dölleme yeteceğini korur mu ? Kanama rahimi temizliyor sanırım onunla beraber dökülür mü yardımcı olabilir misiniz?

Sperm vcutta 3gün veya 5gün kalabilir ama yumurta sadece 24 saatlik bir ömrü var.. egerki siz reglinizden önce yumurtlama görduyseniz 7 gun önce döllenseydi zaten regli olmazdiniz diye düsunuyorum..

Regli rahimi yeni donguye hazirlamak icin temizler evet..

Eğer kaliteli bir spermse 72 saat diyorlar canlı kalabilir spermler ama çoğu zaman 5 gün de canlı kalabiliyorlar eğer hızlı ve kaliteli ise tabi. Siz hamile kalmaya mı çalışıyorsunuz veya gebelik istemiyormusunuz tam anlayamadım

O ne istediğini bilmiyor cevap yazmayın boş yere , elimden spermle hamile kalabilir miyim diye konu açmıştı gene canı sıkıldı herhalde

O ne istediğini bilmiyor cevap yazmayın boş yere , elimden spermle hamile kalabilir miyim diye konu açmıştı gene canı sıkıldı herhalde
Keske elinden olsa. Bu erkege oral + opusme + erken buna oral. Agizdan agiza sprem gecip ordan dollenmis midir diyor. Tam tip literaturune gecirmelik olay 🤣🤣🤣

Keske elinden olsa. Bu erkege oral + opusme + erken buna oral. Agizdan agiza sprem gecip ordan dollenmis midir diyor. Tam tip literaturune gecirmelik olay 🤣🤣🤣
Ay bilmez miyim hatırlıyorum. biz bu çocuk işini yanlış biliyoruz. Ağızdan ağıza çocuk oluyor herhal 🤢

Canim cevapladim ama defalarca, mumkun degil iliskiden sonra adetini gormussun zaten sen, gecen aylardan kalan sperm daha nasil dollensin ? Sperme vucutta zaten 3 gun yasar oyle bir ay sperm vucutta kalmasi soz konusu değil

Sperm vcutta 3gün veya 5gün kalabilir ama yumurta sadece 24 saatlik bir ömrü var.. egerki siz reglinizden önce yumurtlama görduyseniz 7 gun önce döllenseydi zaten regli olmazdiniz diye düsunuyorum..

Regli rahimi yeni donguye hazirlamak icin temizler evet..
Ben adet olup olmadığımı bilmiyorum ki belki ertesi gün hapından dolayı oldu kanama kanamadan önceki ilişkiden kanamadan sonra dölleme olmaz yani rahim temizlenir

Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. 10,100,1000 kere aynı konu

Ve 1nehir diye de üyelik var o da aynı sorularlar geliyor çift hesap muhtemelen
Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. 10,100,1000 kere aynı konu

Ve 1nehir diye de üyelik var o da aynı sorularlar geliyor çift hesap muhtemelen
Ya aynı konu olduğunu nerden çıkarıyorsunuz aynı konuyu sormuyorum başka bir şey soruyorum cevap vermek zorunda değilsiniz sizi ilgilendirmez

Üf yeter aynı konu olduğunu nerden çıkarıyorsunuz ya cevap vermeyin vermek zorunda değilsiniz

Üyelik nasıl iptal edilir

Back