- Emoji Skoru
- 39
- Puanlar
- 13
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sperm vücutta ne kadar canlı kalabilir ?
İlişkiden 4 gün sonra kanama oldu 5 gün devam etti. 5,6 ve 7. Günler arasında dölleme yeteceğini korur mu ? Kanama rahimi temizliyor sanırım onunla beraber dökülür mü yardımcı olabilir misiniz?
Eğer kaliteli bir spermse 72 saat diyorlar canlı kalabilir spermler ama çoğu zaman 5 gün de canlı kalabiliyorlar eğer hızlı ve kaliteli ise tabi. Siz hamile kalmaya mı çalışıyorsunuz veya gebelik istemiyormusunuz tam anlayamadımSperm vücutta ne kadar canlı kalabilir ?
İlişkiden 4 gün sonra kanama oldu 5 gün devam etti. 5,6 ve 7. Günler arasında dölleme yeteceğini korur mu ? Kanama rahimi temizliyor sanırım onunla beraber dökülür mü yardımcı olabilir misiniz?
Keske elinden olsa. Bu erkege oral + opusme + erken buna oral. Agizdan agiza sprem gecip ordan dollenmis midir diyor. Tam tip literaturune gecirmelik olayO ne istediğini bilmiyor cevap yazmayın boş yere , elimden spermle hamile kalabilir miyim diye konu açmıştı gene canı sıkıldı herhalde
Ay bilmez miyim hatırlıyorum. biz bu çocuk işini yanlış biliyoruz. Ağızdan ağıza çocuk oluyor herhalKeske elinden olsa. Bu erkege oral + opusme + erken buna oral. Agizdan agiza sprem gecip ordan dollenmis midir diyor. Tam tip literaturune gecirmelik olay
Canim cevapladim ama defalarca, mumkun degil iliskiden sonra adetini gormussun zaten sen, gecen aylardan kalan sperm daha nasil dollensin ? Sperme vucutta zaten 3 gun yasar oyle bir ay sperm vucutta kalmasi soz konusu değilSperm vücutta ne kadar canlı kalabilir ?
Ben adet olup olmadığımı bilmiyorum ki belki ertesi gün hapından dolayı oldu kanama kanamadan önceki ilişkiden kanamadan sonra dölleme olmaz yani rahim temizlenirSperm vcutta 3gün veya 5gün kalabilir ama yumurta sadece 24 saatlik bir ömrü var.. egerki siz reglinizden önce yumurtlama görduyseniz 7 gun önce döllenseydi zaten regli olmazdiniz diye düsunuyorum..
Regli rahimi yeni donguye hazirlamak icin temizler evet..
Mune 10,100,1000 kere aynı konu
Ve 1nehir diye de üyelik var o da aynı sorularlar geliyor çift hesap muhtemelen
Ya aynı konu olduğunu nerden çıkarıyorsunuz aynı konuyu sormuyorum başka bir şey soruyorum cevap vermek zorunda değilsiniz sizi ilgilendirmezMune 10,100,1000 kere aynı konu
Ve 1nehir diye de üyelik var o da aynı sorularlar geliyor çift hesap muhtemelen
Ya kardeşim ben başka bir şey soruyorum belki o günle ilgili değil yeter yaSen ilişki yaşamadın ki, beni çıldırtmak mı istiyosun SEN İLİŞKİ YAŞAMADIN
Ha birbirinize oral yapıp kafaya taktığın yetmez gibi bi daha seviştin yani? Bu ne cesaret yiğidimYa kardeşim ben başka bir şey soruyorum belki o günle ilgili değil yeter ya
Üf yeter aynı konu olduğunu nerden çıkarıyorsunuz ya cevap vermeyin vermek zorunda değilsinizKeske elinden olsa. Bu erkege oral + opusme + erken buna oral. Agizdan agiza sprem gecip ordan dollenmis midir diyor. Tam tip literaturune gecirmelik olay
Şimdi hatırladımKeske elinden olsa. Bu erkege oral + opusme + erken buna oral. Agizdan agiza sprem gecip ordan dollenmis midir diyor. Tam tip literaturune gecirmelik olay
Yok ya ayni olay hala ikna olamiyorHa birbirinize oral yapıp kafaya taktığın yetmez gibi bi daha seviştin yani? Bu ne cesaret yiğidim
Du du belki değildir heyecanlandımYok ya ayni olay hala ikna olamiyor
Üyelik nasıl iptal edilirDu du belki değildir heyecanlandım