Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lütfen konum taşınmasın kimse görmüyor sonra.
Kızlar hiç trendyoldan telefon alışverişi yapan var mı? Trendyol daki mağazadan alınıp Fatura kesip göndermemeleri normal mi? Orjinallik garantisi var mı?
Tanıdğım faturasız geldiğini söyledi.
Trendyoldan telefon alışverişi yapmadığım için bu soruların cevabını bilmiyorum ama olur da başkası denk gelir diye söylüyorum bu telefon dediğimiz şey piyasası çok da değişken olan bir şey değil yani trendyoldan almak için mantıklı bir sebep yok zaten beğendiğim marka modeli biri bana 300 lira altına bile satsa teşhir ürünü mü diye işkillenirim doğrusu eğer daha alışveriş yapmadıysanız ve online yapmak istiyorsanız vatan teknosa mediamarkt tercih edin
Aynen bende alamazdım.
Cesaret eden var mı, var neden olmasın alınabilir tabiki.
Ama bir problem olduğunda, mesela telefon açıldı ama bir gün sonra çalışmamaya başladı o zaman ne olacak? Muhatap bulabilecek misin o da var.
Sorun yaşamayan kadar yaşayan insanlarda var.
ben aldım veya alacağım mı dedim ? sadece sorguluyorum.
İnanın size cevap verenlere üzüldüm, size zaman ayıranlara üzüldüm. Zira onlara siz aynı şekilde yaklaşmamışsınız.
merhaba, benim eşim ve ablam aldı. güvenilir satıcılardan ve çok yorum yapılan ürünlerden alabilirsiniz bence. teknoloji marketleri de yine Trendyol mağazalarına özel indirim yapıyorlar, belki onları da tercih edebilirsinizLütfen konum taşınmasın kimse görmüyor sonra.
Kızlar hiç trendyoldan telefon alışverişi yapan var mı? Trendyol daki mağazadan alınıp Fatura kesip göndermemeleri normal mi? Orjinallik garantisi var mı?
Tanıdğım faturasız geldiğini söyledi.
ImTheDevil ne kadar özenli yazmış ;
@_Olivia keza aynı özenle cevap vermiş ;
senin şu agresif cevabına bak ;
sen sorgulama zaten ... sana nazikçe güzel güzel cümle kurup cevap vermişler, hata yapmışlar
Normaldir çünkü ben dahi bir konuda Kazen'i görürsem usul usul kaçıyorum, yazdıklarını sanki söylüyor gibi düşünüp sesi kulağımda çınlayınca tırsma geliyor, 2 metre boya sesi de gür olunca 1,5 metrelik fidan boyum kısalıveriyor birden
Ben sesini duymadığım halde tırsıyorum. Bir de 2mt boy diyorsunuzNormaldir çünkü ben dahi bir konuda Kazen'i görürsem usul usul kaçıyorum, yazdıklarını sanki söylüyor gibi düşünüp sesi kulağımda çınlayınca tırsma geliyor, 2 metre boya sesi de gür olunca 1,5 metrelik fidan boyum kısalıveriyor birden![]()
Maşallah'ımı da ekleyeyimBen sesini duymadığım halde tırsıyorum. Bir de 2mt boy diyorsunuz![]()
Mune yaptığın tarif korkuma korku ekledi teşekkür ederimNormaldir çünkü ben dahi bir konuda Kazen'i görürsem usul usul kaçıyorum, yazdıklarını sanki söylüyor gibi düşünüp sesi kulağımda çınlayınca tırsma geliyor, 2 metre boya sesi de gür olunca 1,5 metrelik fidan boyum kısalıveriyor birden![]()
O zaman bir şey daha ekleyeyim, özel yapım bir zıpkını var, e o cüsseyle o zıpkın olur tabii, zıpkının boyu 1,5 metreMune yaptığın tarif korkuma korku ekledi teşekkür ederim1.5 metreler seri üzgün (bende)
Kazen vahşi doğada mı yaşıyor ne yapıyor mune kalk gidelim valla ben 1.49 bile olabilirim ama 1.51 asla olamam 50 yi geçmiyorum canımız tehlikede . Meraktan gizliden arayıp sesini dinleyesim geldiO zaman bir şey daha ekleyeyim, özel yapım bir zıpkını var, e o cüsseyle o zıpkın olur tabii, zıpkının boyu 1,5 metre
1,5 metrelerin hiç şansı yok![]()
SaygılarMaşallah'ımı da ekleyeyim![]()
Evet 2 metre boyla gürleyen sesini duysanız site kurallarına uymamazlık etmek istemezdiniz.
Sizler Kazen'i bilmediğiniz için benim şimşekleri yıldırım sanıyorsunuz![]()
1.50 lerin gözü yaşlıO zaman bir şey daha ekleyeyim, özel yapım bir zıpkını var, e o cüsseyle o zıpkın olur tabii, zıpkının boyu 1,5 metre
Topuğuna sıktın kardeş. Geçmiş olsunşu açıklamadan sonraKazen bey zihnimde nasıl canlanmıştır :
Eki Görüntüle 2862252
Kazen bey buraya ait değilmişsiniz, çok tırsıyorum şu an
![]()
O zaman bir şey daha ekleyeyim, özel yapım bir zıpkını var, e o cüsseyle o zıpkın olur tabii, zıpkının boyu 1,5 metre