• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bakar mısınız

46M6

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2016
1.771
2.687
133
Lütfen konum taşınmasın kimse görmüyor sonra.
Kızlar hiç trendyoldan telefon alışverişi yapan var mı? Trendyol daki mağazadan alınıp Fatura kesip göndermemeleri normal mi? Orjinallik garantisi var mı?
Tanıdğım faturasız geldiğini söyledi.

Kızlar hiç trendyoldan telefon alışverişi yapan var mı? Trendyol daki mağazadan alınıp Fatura kesip göndermemeleri normal mi? Orjinallik garantisi var mı?

Bu siteye saygı göstermeyene bende saygı duymam, ikinci üyelik kurallarını anlamadınız o konuda ve bu konuda defalarca uyardık. Konularınızı yanlış kategoriye açıyorsunuz diye defalarca ceza aldınız bile bile BDV'ye açıyorsanız ya saygısız bir bireysiniz ya da ciddi anlama probleminiz var. İki durumda birbirinden kötü....

Sonra sakın çıkıp Kazen sen kimsin ki beni böyle azarlıyorsun demeyin zira defalarca uyarmamıza rağmen buna devam ediyorsanız bunu da göze almışsınız demektir.

24 cezanızın 9 tanesi bu sebeple verilmiş. Ayrıca ; "bakar mısınız" nasıl bir konu başlığıdır? Neye baksınlar bu kadar özensiz, bu kadar ciddiyetsizliğe mi? İnanın size cevap verenlere üzüldüm, size zaman ayıranlara üzüldüm. Zira onlara siz aynı şekilde yaklaşmamışsınız.

haftalık patlamamızı da yaptık, hafta diyince 3 hafta tatil size çok iyi gelecektir.

Son düzenleme:
ImTheDevil ImTheDevil ne kadar özenli yazmış ;

Trendyoldan telefon alışverişi yapmadığım için bu soruların cevabını bilmiyorum ama olur da başkası denk gelir diye söylüyorum bu telefon dediğimiz şey piyasası çok da değişken olan bir şey değil yani trendyoldan almak için mantıklı bir sebep yok zaten beğendiğim marka modeli biri bana 300 lira altına bile satsa teşhir ürünü mü diye işkillenirim doğrusu eğer daha alışveriş yapmadıysanız ve online yapmak istiyorsanız vatan teknosa mediamarkt tercih edin

@_Olivia keza aynı özenle cevap vermiş ;

Aynen bende alamazdım.
Cesaret eden var mı, var neden olmasın alınabilir tabiki.
Ama bir problem olduğunda, mesela telefon açıldı ama bir gün sonra çalışmamaya başladı o zaman ne olacak? Muhatap bulabilecek misin o da var.
Sorun yaşamayan kadar yaşayan insanlarda var.

senin şu agresif cevabına bak ;

ben aldım veya alacağım mı dedim ? sadece sorguluyorum.

sen sorgulama zaten ... sana nazikçe güzel güzel cümle kurup cevap vermişler, hata yapmışlar

İnanın size cevap verenlere üzüldüm, size zaman ayıranlara üzüldüm. Zira onlara siz aynı şekilde yaklaşmamışsınız.

Kazen genel bir yorum yapayım zira o cevap verenlerden biri de benim

ben konuya cevap veriyorum artık, yani bu tarz bir derdi olup da aynı konuyu okuyabilecek diğer kişilere

bu konuda da biz internetten telefon alım satımı hakkındaki görüşlerimizi yazdık konu sahibi faydalanmasa bile başka bir kişiye faydalı olabilirsem ne mutlu diye düşünüp yazıyorum ben

ama şu alıntıladığım cümlenizde o kadar haklısınız ki

merhaba, benim eşim ve ablam aldı. güvenilir satıcılardan ve çok yorum yapılan ürünlerden alabilirsiniz bence. teknoloji marketleri de yine Trendyol mağazalarına özel indirim yapıyorlar, belki onları da tercih edebilirsiniz

ImTheDevil ImTheDevil ne kadar özenli yazmış ;

@_Olivia keza aynı özenle cevap vermiş ;

senin şu agresif cevabına bak ;

sen sorgulama zaten ... sana nazikçe güzel güzel cümle kurup cevap vermişler, hata yapmışlar
Kazen Kazen etiketlenince fırça yedip sanıp korka korka açtım şu an sınıf birincisi edasıyla yazıyorum 🤣🤣🤦‍♀️🤦‍♀️

Kazen yazınca o konu kilit 🙄

Kazen Kazen etiketlenince fırça yedip sanıp korka korka açtım şu an sınıf birincisi edasıyla yazıyorum 🤣🤣🤦‍♀️🤦‍♀️
Normaldir çünkü ben dahi bir konuda Kazen'i görürsem usul usul kaçıyorum, yazdıklarını sanki söylüyor gibi düşünüp sesi kulağımda çınlayınca tırsma geliyor, 2 metre boya sesi de gür olunca 1,5 metrelik fidan boyum kısalıveriyor birden😬

Normaldir çünkü ben dahi bir konuda Kazen'i görürsem usul usul kaçıyorum, yazdıklarını sanki söylüyor gibi düşünüp sesi kulağımda çınlayınca tırsma geliyor, 2 metre boya sesi de gür olunca 1,5 metrelik fidan boyum kısalıveriyor birden😬
Ben sesini duymadığım halde tırsıyorum. Bir de 2mt boy diyorsunuz 😱

Ben sesini duymadığım halde tırsıyorum. Bir de 2mt boy diyorsunuz 😱
Maşallah'ımı da ekleyeyim :nazar: :nazar: Evet 2 metre boyla gürleyen sesini duysanız site kurallarına uymamazlık etmek istemezdiniz.
Sizler Kazen'i bilmediğiniz için benim şimşekleri yıldırım sanıyorsunuz😅

Mune yaptığın tarif korkuma korku ekledi teşekkür ederim 🤣🤣🙈🙈 1.5 metreler seri üzgün (bende)

O zaman bir şey daha ekleyeyim, özel yapım bir zıpkını var, e o cüsseyle o zıpkın olur tabii, zıpkının boyu 1,5 metre😬
1,5 metrelerin hiç şansı yok🤣🤣
Kazen vahşi doğada mı yaşıyor ne yapıyor mune kalk gidelim valla ben 1.49 bile olabilirim ama 1.51 asla olamam 50 yi geçmiyorum canımız tehlikede . Meraktan gizliden arayıp sesini dinleyesim geldi

Maşallah'ımı da ekleyeyim :nazar: :nazar: Evet 2 metre boyla gürleyen sesini duysanız site kurallarına uymamazlık etmek istemezdiniz.
Sizler Kazen'i bilmediğiniz için benim şimşekleri yıldırım sanıyorsunuz😅
Saygılar :KK52:

O zaman bir şey daha ekleyeyim, özel yapım bir zıpkını var, e o cüsseyle o zıpkın olur tabii, zıpkının boyu 1,5 metre😬
1,5 metrelerin hiç şansı yok🤣🤣
şu açıklamadan sonra Kazen Kazen bey zihnimde nasıl canlanmıştır :

1622564897529.webp

Kazen Kazen bey buraya ait değilmişsiniz, çok tırsıyorum şu an :KK17::KK53:

Back
X