• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakar mısınız?

Mutlu2890

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2019
2.282
1.565
133
34
Konuyu nereye açacağımı bilemedim.Ben bir artı bir ev dizeceğim.Eşyaları sıfırdan çekeceğim.Bekarım.Borca gireceğim mecbur.Makul fiyatta eşyalar almak istiyorum.Aşağı yukarı ne kadar masrafım olur sizce?

eşyalı şekilde evi tutma şansınız yok mu??
bundan iki üç yıl önce ben sadece yatak ve mutfak eşyalarına ortalama 4-5 bin lira falan vermiştim eşyalı ev tutmama rağmen aldığım eşyalar en uygunlariydi diyebilirim. oturduğunuz ile ve çevreye göre değişiklik gösterir bu durum

Var aslında ama kiralar çok pahalı,eşyalı ev olunca daha pahalı oluyor.Onun yerine eşya alsam dağa iyi olur dedim.
haklısınız bu konuda.sonradan ekleme yaptım gördüğünüz mu bilmiyorum ama ben iki üc yıl önce çok fazla bisey almamıştım ve Bi kaç bine mal olmuştu eşyalı oturmama rağmen. eğer otururum derseniz tasinacaginiz ilde spot satis yapan yerler vardır oralardan daha uyguna dizersiniz eşyaları. yada ikinci el satış sitelerinde. yarı yarıya düşebilir masraflarınız

haklısınız bu konuda.sonradan ekleme yaptım gördüğünüz mu bilmiyorum ama ben iki üc yıl önce çok fazla bisey almamıştım ve Bi kaç bine mal olmuştu eşyalı oturmama rağmen. eğer otururum derseniz tasinacaginiz ilde spot satis yapan yerler vardır oralardan daha uyguna dizersiniz eşyaları. yada ikinci el satış sitelerinde. yarı yarıya düşebilir masraflarınız
Haklısınız,araştırıyorum .Evlere de henüz bakmadım ama kiralar 1500 sen başlıyor.ter temiz eşyalı bir ev bulsam süper olur ama güvenemiyorum.Muhit Esenyurt olunca korkuyorum biraz.

Haklısınız,araştırıyorum .Evlere de henüz bakmadım ama kiralar 1500 sen başlıyor.ter temiz eşyalı bir ev bulsam süper olur ama güvenemiyorum.Muhit Esenyurt olunca korkuyorum biraz.
çok aceleci davranmayn önce Bi araştırın nerde ne var. ona gore de alırsınız. dediğim gibi ikinci el sitelerinde fena urunler olmuyo. kolay gelsin şimdiden 😊😊

Konuyu nereye açacağımı bilemedim.Ben bir artı bir ev dizeceğim.Eşyaları sıfırdan çekeceğim.Bekarım.Borca gireceğim mecbur.Makul fiyatta eşyalar almak istiyorum.Aşağı yukarı ne kadar masrafım olur sizce?
ben eşyaları spotçudan almıştım, 4 bin tutmuştu çift kişilik baza yatak, l koltuk pufuyla beraber, 4 kişilik masa sandalye. sıfır gibiydi ama. tabak çanağı da bir liracıdan almıştım baya bi uyguna geliyor.

yelpaze çok geniş sizin lüks ve rahatlık anlayışınıza göre değişir.ama hepsini birden ucuz ucuz alacağıma yavaş yavaş kaliteli almayı tercih ederim 2. el eşya sitelerine de bakabilirsiniz

yelpaze çok geniş sizin lüks ve rahatlık anlayışınıza göre değişir.ama hepsini birden ucuz ucuz alacağıma yavaş yavaş kaliteli almayı tercih ederim 2. el eşya sitelerine de bakabilirsiniz
30 yaşındayım,hep eşyalı evlerde oturdum.Sıkıldım artık .Zevkime göre küçük bir evim olsun istiyorum.Başka ödemelerim olmasa rahat rahat alırım eşyaları ama mecbur uygununa bakıcam.

Evlenmiş bir insan olarak evlenirken biz bazen toplu alınca da indirimli paketler oluyordu. Ama kalite çok olmayabiliyor öyle de bakılabilir. Şimdi açın bir alışveriş sitesi üç aşağı beş yukarı bi hesap yapın. Bir de piyasaya bakarsınız. Netten aldığınıza kredi kartına taksit de olur. Yazarak analiz yapmak lazım. Her dönem fiyatlar çok değişiyor biz evlenirken aldığımız düdüklü mesela 600 dü. Şimdi 2300 olmuş. Üç senede oldu bu. Mesela rondo aldım ben uygun fiyatlı olsun dedim motoru yandı şimdi başka marka aldım hem haznesi geniş hem motoru güçlü. Bekarken ben de sizin gibi aparta eşya olmasa da mutfak eşyası aldım. En ucuza yerel züccaciyeden aldığım mini minnak düdüklüyü 8 senedir kullanıyorum. Fiyat/performans değerlendirmesi yaparak alabilirsiniz uygun ve uzun ömürlü. Bu sayede evlenirseniz evinizde de kullanırsınız.​

Back
X