Bakar misiniz ?

zehra1809

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2018
2.459
3.110
63
Merhaba hanimlar bana bir akil verin lutfen. 2012 den beri ayni sirkette calisiyorum on muhasebeci olarak ama sekreterlik muhasebe vs ofisin her isi bende cayci gelmezse cay mutfak toplama da dahil. Ama maasim dusuk 2500 tl aliyorum. Orada bir adam yuzunden huzursuzum cok severek gittigim isyerine nefretle sove sove gider oldum. En son hamileligimde tavir takindi bana ve resmen gozumden dustuler sogudum ki benim huyum karsimdaki babam olsa soguduysam nefret ettiysem yuzune bakasim gelmez o adamla da oyle oldum o yokmus gibi davrandim ama.varligi bile huzursuz etti hamile halimle hep agladim gerek orda gerek evde. Sabretmemin sebebi birevime basvurduk bebekten once ev icin oraya da 20bin tl odedik dogum iznine cikinca dondurmak zorunda kaldik esimin maasi sade bize yetiyordu sonra isten cikti yeni ise girdi falan benim sigortamin olmasi dogum zamani isimize yaradi .Dogum iznindeyim suan ve ocakta is basi yapmam gerekiyor kizima annem bakacak ama icimden hic gitmek gelmiyor sebebi sadece kizim degil ben oradan sogudum herseye laf isitmekten biktim 4 aydir huzurluydum onlari unutmustum ama simdi zaman yaklastikca stres sinir dolu oldum.
Evet bebekle hayat daha masrafli bezi mamasi kiyafeti derken zor ama tek maasla 3 cocukla.gecinenler nasil geciniyor diyorum ki ben calismam.da.demiorm aslinda orada calismak istemiyorum markette kasiyerlige bile.raziyim hademelik.bile yaparim ama orasi olmasin istiyorum yuz goz olduk.artik.tiksinti geldi bana.
Ama.ben onlara.gelicem.diye soz verdim yalanla dolanla.da.isim.olmaz ciksam.bile acikca derim o adam yuzunden cikmak istedigimi. Esim cikma demiyor.ama.su birevime.verilen parayi basima kalkiyor ki hep kalkar artik o para.hizmet bedeliydi ve geri alma sansimiz yok. Borc ise 6 sene sonra bitecek.. of ne yapmaliyim

İşe devam ederken başka yerlere başvurun ve iş değiştirin. Yani o kadar sene sizi tüketmiştir. Ben en fazla 3 yıl durabiliyorum bir iş yerinde sonra bana basıyor ve tebdili mekanda ferahlık vardır diye iş değiştiriyorum.
Buluncada 15 gün süre verin yeni işede 15 gün sonraya başlayabileceğinizi söyler geçiş yaparsınız. Yani ben çoğunlukla öyle yapmıştım.
İş yeri önemli onun huzuruda huzursuzluğuda eve yansır.

Evet esimle konusup boyle bir adim atmam daha saglikli olucak. Benim isyerindeki sorunumu bilmeyen yok cunku icimi kusmak icin herkese anlatirdim annemler ise bikmisti esimde oyle baslarda cik diyordu borca girince sabret demeye basladi. Ben sinirimi kizimdan cikarmaktan ona yeterince sevgi verememekten de korkuyorum cok takintili biriyim

Tabiki çalışmamanız en iyisi bence herkes çocuğuna ilk 6 yılında kendi bakmalı ama ne yazıkki şartlar o kadar kolay olmuyor. Yani 2 maaşla geçinmeye alışan çift olarak tek maaş sizi inanılmaz zorlar. Kendiniz içinde en iyisi çalışıp kendi ayakları üzerinde durmanız tabiki.
İş değiştirmekten korkmayın. O korku herkeste olur. Ama değiştirince de iyiki değiştirmişim dersiniz merak etmeyin 1 ay gibi kısa bir sürede yeni ortama ve işe alışıyorsunuz. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Yeni iş bulana kadar gidin.. Başka bir iş bulunc bırakın. Ön muhasebe başka yer de kolay bulursunuz diye düşünüyorum. Ön muhasebe arayan çok var ilanlarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…