- 26 Temmuz 2018
- 2.459
- 3.110
- 63
Merhaba hanimlar bana bir akil verin lutfen. 2012 den beri ayni sirkette calisiyorum on muhasebeci olarak ama sekreterlik muhasebe vs ofisin her isi bende cayci gelmezse cay mutfak toplama da dahil. Ama maasim dusuk 2500 tl aliyorum. Orada bir adam yuzunden huzursuzum cok severek gittigim isyerine nefretle sove sove gider oldum. En son hamileligimde tavir takindi bana ve resmen gozumden dustuler sogudum ki benim huyum karsimdaki babam olsa soguduysam nefret ettiysem yuzune bakasim gelmez o adamla da oyle oldum o yokmus gibi davrandim ama.varligi bile huzursuz etti hamile halimle hep agladim gerek orda gerek evde. Sabretmemin sebebi birevime basvurduk bebekten once ev icin oraya da 20bin tl odedik dogum iznine cikinca dondurmak zorunda kaldik esimin maasi sade bize yetiyordu sonra isten cikti yeni ise girdi falan benim sigortamin olmasi dogum zamani isimize yaradi .Dogum iznindeyim suan ve ocakta is basi yapmam gerekiyor kizima annem bakacak ama icimden hic gitmek gelmiyor sebebi sadece kizim degil ben oradan sogudum herseye laf isitmekten biktim 4 aydir huzurluydum onlari unutmustum ama simdi zaman yaklastikca stres sinir dolu oldum.
Evet bebekle hayat daha masrafli bezi mamasi kiyafeti derken zor ama tek maasla 3 cocukla.gecinenler nasil geciniyor diyorum ki ben calismam.da.demiorm aslinda orada calismak istemiyorum markette kasiyerlige bile.raziyim hademelik.bile yaparim ama orasi olmasin istiyorum yuz goz olduk.artik.tiksinti geldi bana.
Ama.ben onlara.gelicem.diye soz verdim yalanla dolanla.da.isim.olmaz ciksam.bile acikca derim o adam yuzunden cikmak istedigimi. Esim cikma demiyor.ama.su birevime.verilen parayi basima kalkiyor ki hep kalkar artik o para.hizmet bedeliydi ve geri alma sansimiz yok. Borc ise 6 sene sonra bitecek.. of ne yapmaliyim
Evet bebekle hayat daha masrafli bezi mamasi kiyafeti derken zor ama tek maasla 3 cocukla.gecinenler nasil geciniyor diyorum ki ben calismam.da.demiorm aslinda orada calismak istemiyorum markette kasiyerlige bile.raziyim hademelik.bile yaparim ama orasi olmasin istiyorum yuz goz olduk.artik.tiksinti geldi bana.
Ama.ben onlara.gelicem.diye soz verdim yalanla dolanla.da.isim.olmaz ciksam.bile acikca derim o adam yuzunden cikmak istedigimi. Esim cikma demiyor.ama.su birevime.verilen parayi basima kalkiyor ki hep kalkar artik o para.hizmet bedeliydi ve geri alma sansimiz yok. Borc ise 6 sene sonra bitecek.. of ne yapmaliyim