Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde aynı anlattığınız gibi oldu, sadece kahve pembe akıntı 6 gün sürdü, bugün adetim geçtiği 4. günüm ama dünkü testte negatifti. Kafam allak bullak oldu. Oğlumda ilk denemede hamile kaldım ama adetim 9 gün geçtiğinde öğrendim. Sizin adetiniz kaç gün geçti?Kızlar 12 şubat 'ta ader gördüm ardından 12 gün sonra 3 gün süren pembe kahverengi lekeli kanamam sonra sonra su 1 haftadır kasiklarim ani hareket yapınca ya da birden ağrı giriyor adet sancısı gibi bu sabah test yaptım çift çizgi
Benim 12 gün geçtiBenimde aynı anlattığınız gibi oldu, sadece kahve pembe akıntı 6 gün sürdü, bugün adetim geçtiği 4. günüm ama dünkü testte negatifti. Kafam allak bullak oldu. Oğlumda ilk denemede hamile kaldım ama adetim 9 gün geçtiğinde öğrendim. Sizin adetiniz kaç gün geçti?
Hadi hayırlı haberler inşallahTesti de attim kizlar şuan doktor a gidiyorum
İnşAllah sağlıkla ilerler endişelenmeyinDoktordan çıktım doktor kese görünmüyor dedi rahim iyi durumda biraz kilom var kilodan dolayı da görünmez dedi kan testi verecem şimdi çok korkuyorum yaa yoksa 4 yildirevliym çocuğum olmuyor
Hayırlı olsun bu arada. İnşallah kan testinde güzel sonuçlanır.
Bende beklemedeyim bakalım. Hayırlısı olsun inşallahBenim 12 gün geçti
4 yıl sonunda böyle çift çizgiyi görmek nasıl bir mutluluktur kim bilirDoktordan çıktım doktor kese görünmüyor dedi rahim iyi durumda biraz kilom var kilodan dolayı da görünmez dedi kan testi verecem şimdi çok korkuyorum yaa yoksa 4 yildirevliym çocuğum olmuyor
Sonucun nedir canım? Güzel sonuçlar almışsındır inşallahAmin kizlar Allah'ım kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese nasip olsun