- 1 Mart 2024
- 16
- 1
- 1
- 26
- Konu Sahibi bicikmakarnasi
-
normal eger duzelmezse burun deligi esitleyici takar duzeltirKızlar merhaba. Dün burun ameliyatı oldum. Görsele ameliyattaki bitmiş halini ekledim. Sonraki saatler burun deliklerim diğer fotolardaki gibi oldu. Doktor alçıdan dedi. Ödem ve alçıdan olduğunu düşünmek istiyorum. Böyle yamuk yumuk kalmaz değil mi?
hangi doktor yaptiKızlar merhaba. Dün burun ameliyatı oldum. Görsele ameliyattaki bitmiş halini ekledim. Sonraki saatler burun deliklerim diğer fotolardaki gibi oldu. Doktor alçıdan dedi. Ödem ve alçıdan olduğunu düşünmek istiyorum. Böyle yamuk yumuk kalmaz değil mi?
Düzelir mi sizcenormal eger duzelmezse burun deligi esitleyici takar duzeltir
Sizce düzelir miÇok normal
Ameliyat bitiminde çekilmiş haline döner yani değil mi ödemler geçincegeçer, ödemlerden dolayı bazen eşit gözükmüyor ilerleyen süreçte zaten anlaşılır ödemler indikçe
Teşekkür ederimDuzelır merak etme,suan burnun tamponlu ve ödemler var,tampon cıkdıktan sonra daha doğal gözüküyor
Geçmiş olsun Buarada
Teşekkür ederimtampon yokmuş burnumda. alçı baskı yapıyormuş çok şiş dedi doktor. İçim rahat etmedi bir türlü
Teşekkür ederimDuzelır merak etme,suan burnun tamponlu ve ödemler var,tampon cıkdıktan sonra daha doğal gözüküyor
Geçmiş olsun Buarada
Çok sağ olunRahat ol lütfen,burnun çok şiş bu çok beli
Zamanla geçecek
Pekı neden tampon yok?
kesinlikle duzelirDüzelir mi sizce
Evet canımAmeliyat bitiminde çekilmiş haline döner yani değil mi ödemler geçince
Bana da tampon koymadilarRahat ol lütfen,burnun çok şiş bu çok beli
Zamanla geçecek
Pekı neden tampon yok?
çok fazla ödemli mutlaka düzelecektir canını sıkma iyileşme süren uzunKızlar merhaba. Dün burun ameliyatı oldum. Görsele ameliyattaki bitmiş halini ekledim. Sonraki saatler burun deliklerim diğer fotolardaki gibi oldu. Doktor alçıdan dedi. Ödem ve alçıdan olduğunu düşünmek istiyorum. Böyle yamuk yumuk kalmaz değil mi?
Teşekkür ederimçok fazla ödemli mutlaka düzelecektir canını sıkma iyileşme süren uzun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?