- 18 Haziran 2024
- 483
- 15
- 25
-
- Konu Sahibi lutfenyardi
Bir de şey rahim duvar kalınlığı 5 mm çıktı ya ona zaten çocuk tutunamaz değil mi. Adetim 2 gün önce bitmişti. Kalınlaşmaya başlaması gerekirdiHayır hamile olmadığın için negatif çıktı. Değer düşer, sıfırlanmaz hamilelikte
TutunmazBir de şey rahim duvar kalınlığı 5 mm çıktı ya ona zaten çocuk tutunamaz değil mi. Adetim 2 gün önce bitmişti. Kalınlaşmaya başlaması gerekirdi
gittim merak etmeyin ilaç tedavisine başladım. Dert ediyorum. Son adet tarihine göre hesap ettiğimde 28 hafta cikiyor bu 7 aya mı giriyor 6 aya mıKadın doğum yerine psikiyatriye gitseydin belki şimdiye çözülmüştü.
Dert etme son 4 ay kalmış altı üstü, doğurunca rahatlayacaksın.
7 ay oluyor. Karnın burnunda o zaman herhalde.gittim merak etmeyin ilaç tedavisine başladım. Dert ediyorum. Son adet tarihine göre hesap ettiğimde 28 hafta cikiyor bu 7 aya mı giriyor 6 aya mı
Siz neden tepkili yaklaşıyorsunuz ki anlamıyorum. Karnim burnumda değil stresten 6 kg verdim. Ama nedense Karnım biraz da olsa büyüdü sanıyorum stresten bağırsak sendromu yaşıyorum. sert bi karnim yok yumuşak ve oturunca ikiye katlanıyor7 ay oluyor. Karnın burnunda o zaman herhalde.
Hamilelikten işte.Siz neden tepkili yaklaşıyorsunuz ki anlamıyorum. Karnim burnumda değil stresten 6 kg verdim. Ama nedense Karnım biraz da olsa büyüdü sanıyorum stresten bağırsak sendromu yaşıyorum. sert bi karnim yok yumuşak ve oturunca ikiye katlanıyor
Ters yapmanıza gerek yokHamilelikten işte.
Ters yapmıyorum canım benim, istediğin cevapları veriyorum işte sana. Allah hayırla doğurmayı nasip etsin.Ters yapmanıza gerek yok
Hiç ultrasonda 27-28 haftalık gebelik görüntülerine baktın mıSiz neden tepkili yaklaşıyorsunuz ki anlamıyorum. Karnim burnumda değil stresten 6 kg verdim. Ama nedense Karnım biraz da olsa büyüdü sanıyorum stresten bağırsak sendromu yaşıyorum. sert bi karnim yok yumuşak ve oturunca ikiye katlanıyor
Evet baktım. Hatta 3 aylık görüntüsünü de siz göndermiştinizHiç ultrasonda 27-28 haftalık gebelik görüntülerine baktın mı
İstediğim cevap değil. Dalga geciyorsunuz. Sadece endişemi sordum hepsi buTers yapmıyorum canım benim, istediğin cevapları veriyorum işte sana. Allah hayırla doğurmayı nasip etsin.
İsim seçtin mi peki ?Evet baktım. Hatta 3 aylık görüntüsünü de siz göndermiştiniz
Evet 3 aylıktan beri çabalıyorumEvet baktım. Hatta 3 aylık görüntüsünü de siz göndermiştiniz
Yahu çok normal cevaplar veriyorum. Neresinden anladın dalga olduğunu ? Hayırla doğur diye dua etmekte mi suç ?İstediğim cevap değil. Dalga geciyorsunuz. Sadece endişemi sordum hepsi bu
Bu Kocaman tatlı bi hamiş göbeği. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Gerçekten benimle 3 aydan beri uğraşıyorsunuz ve cok sağ olun her konuda yardım ettinizEvet 3 aylıktan beri çabalıyorumbu benim 21 haftalık karnım. 27-28'i sen hesap et. Karnım çıktı BİRAZ demişsin ya ondan bunu da atayım dedim
Eki Görüntüle 3471350
Yok konu sahibinin bebeği akciğerin altında saklanıyor. Kendiniz gibi sanmayın her gebeyi.Evet 3 aylıktan beri çabalıyorumbu benim 21 haftalık karnım. 27-28'i sen hesap et. Karnım çıktı BİRAZ demişsin ya ondan bunu da atayım dedim
Eki Görüntüle 3471350