Bakar mısınız acaba ?

lutfenyardi

Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2024
483
15
25
Bazı sorularım olacaktı?
Gebeliğin 10. Haftasında en yüksek beta değerine ulaşıyormuş. Bazıları 6. Aydan sonra beta değeri giderek düşüyor demişti. 0-1-2 gibi tek rakamlara mi düşüyor. Yoksa yine binlerde stabil mi kalıyor.
1-İlişkiden 5 ay sonra beta Kan sonucu 0.2 çıktı. 5 ay geçtiği için mi böyle düşük çıktı sonuç.
2-
Bide iliskiden 5 ay gecmisti doktora gittim yani 2 hafta önce kan değerim 0.2 çıktı. Adetim de biteli 2 gün olmuştu. Rahim duvar kalınlığı 5 mm çıktı. Bu değer ince olarak geçiyormuş. Bunun da ne demek olduğunu merak edihorjm
Doktora bisi var mı dedim rahim temiz bilmiyorum sen kan ver bide dedi. Ultrasonda 5 aylık bir şey gözükürdü neden bilmiyorum dedi anlamadım.

Kadın doğum yerine psikiyatriye gitseydin belki şimdiye çözülmüştü.

Dert etme son 4 ay kalmış altı üstü, doğurunca rahatlayacaksın.

7 ay oluyor. Karnın burnunda o zaman herhalde.
Siz neden tepkili yaklaşıyorsunuz ki anlamıyorum. Karnim burnumda değil stresten 6 kg verdim. Ama nedense Karnım biraz da olsa büyüdü sanıyorum stresten bağırsak sendromu yaşıyorum. sert bi karnim yok yumuşak ve oturunca ikiye katlanıyor

Hiç ultrasonda 27-28 haftalık gebelik görüntülerine baktın mı

Evet 3 aylıktan beri çabalıyorum bu benim 21 haftalık karnım. 27-28'i sen hesap et. Karnım çıktı BİRAZ demişsin ya ondan bunu da atayım dedim

Eki Görüntüle 3471350
Bu Kocaman tatlı bi hamiş göbeği. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Gerçekten benimle 3 aydan beri uğraşıyorsunuz ve cok sağ olun her konuda yardım ettiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…