Bakan mı yoksa doğuran mı Anne dir?

isabelisabel hesabı doğrulanmış üye.

Kuzey Ege
Yönetici
Super Moderator
Anneler Kulübü
6 Mart 2012
17.755
28.017
798
49
Umutsuz ev kadınlarını belki izliyorsunuzdur belki duymuşsunuzdur.Benim sürekli takip ettiğim dizilerden biri.Çok keyifli bir dizi.İzleyenler bilir 125. bölümde Gülşah Ve Kudret öğrendikleri bir gerçek ile büyük şok yaşadılar.4 yaşındaki kızlarının aslında kendi kızları olmadığını öğrendiler tesadüfen.Doğumda çocuklar karışmış ve biyolojik olarak olması gereken çocukları başka bir aileye verilmiş ve kendileride şimdi kızları bildikleri bebeği almışlar büyütmüşler..Olayın gerçekliğinin şokunu atlattıktan sonra bu olayı unutmaya karar verdiler lakin Gülşah biyolojik annesi olduğu kızını merak etmeye başladı ve araştırdı buldu o kız çocuğunu.İki aile görüşmeye başladılar.Gülşah biyolojik annesi olduğu kızına annelik duygusu ile daha fazla ilgi göstermeye başladı 4 yılın acısını çıkarmak ister gibi.Öylleki 4 yıldır büyüttüğü kızını ihmal edercesine.Diğer aile Türkiyede kaçak yaşayan bir aile ve sınır dışı edilmeleri söz konusu ve kaçak yaşıyor.Kızlarınıda alıp başka bir sehire taşınmak zorunda kaldılar.Ve gülşah ın kızına vedası ve sonraki süreçte yaşadığı üzüntü gerçekten can yakıcıydı.

Şimdi size sormak istediğim ;Siz olsanız böyle bir durumda 4 yıldır bakıp büyüttüğünüz çocuğunuzumu yoksa biyolojik annesi olduğunuz çocuğunuzumu seçerdiiniz?

Ben olsam ne yapardım diye çok düşündüm gerçekten karar verilmesi çok zor bir durum.Annelik duygularım biyolojik annesi olduğum çocuğu seçmekten yana ağır bastı ama diğer taraftan doğduğu ilk günden itibaren kızım bildiğim çocuğuda veremezdim.Tabiki gerçek açıklandığında 4 yaşında iki çocuğun belkide hayatları boyu etkilerini sürecek bir travma yaşamalarıda söz konusu olacaktı.Ama diğer kızımıda bir daha belki ömür boyu göremeyecektim...

Back