Mutfak Dekorasyonu bakalim siz begenecekmisiniz yardimci olun lütfeeenn...

hilal28

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2011
74
1
36
Diğer
almak istedigim ama bir türlü karar veremedigim mutfak takimi

Eklentiler

• $mutfak masasi.webp
    $mutfak masasi.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 109
Son düzenleme:
masasi güzel ama sandalyeleri ve banki begenmedim demiyim de kullanisli bulmadim. sandalyelerin ayaklari kullanisli degil kendimden biliyorum benim de var cünkü . ben de hemen basimdan def etmek istiyorum en kisa zaman da. bir de bank da kullanisli olmaz canim. onu da arkadasimdan biliyorum.:) belli bi müddetden sonra insanin beli agriyor. yine de sen bilirsin

öyle mi dersin canim bilmiyorum hic kullanmadim ama arkadimin vardi bankli dedigin gibi cok fazla oturdugun zaman rahat olmuyor ama görüntü olarak begeniyorum ama tabiiki kullanimida önemli cünkü malum biz kadinlarin vakti cogunluk mutfakta geciyor :))) tsk ederim fikirleriniz icin

arkadaşıma katılıyorum .sandalye ve bank konusunda yine de sen bilirsin de canım daha kullanşlı sandalyelerle değiştirebilirsimn.ama masaya tek kelimeyle bayıldımmm.

masa ile bank çok güzel, çok şık...ama sandalyelerini farklı seçerseniz daha hoş görünebilir..
bir yerde yaptırcak mısınız veya belirli bir marka mı?
güzel günlerde kullanmanız dileği ile..

ya arkadaslar ben mobilyanin kitlik olan yerindeyim :)) almanyada fazla öyle türkiyedeki gibi güzel mobilyalari yok bende zaten kararsizim ama almam herhalde bunu sandalyeleri kullanim acisindan rahat degil gibi bilmiyorum ben alsam netten ismarliycam yok ama vazgectim bundan :))) zaten tam eminde degildim :)) ama herkese tskler fikir verdiginiz icin ilerliyen zamanlarda evimin fotolarinida cekip yüklüyecem artik hak verirsiniz bana:))) burasi mobilya yönünde sifir :59:

Back
X