bakalım ne kadar büyümüşler...

beg maşallah kızına. saçları ne güzel uzamış. benim oğlan kel hala.

Aslıcım herkesin bebeğinin dökülüyor bizimkide aksi tesir yapıp maşallah hem uzuyor hemde alttan saç fışkırıyor ne hikmetse.. seninkinide çıkar inşallah yavaş yavaş genelde yaşını tammalayınca bebekler hep saçlı oluyor artık..

benim oğlan sarı kafa. aslında saçı var. hatta uzadı biraz ama kafa derisiyle aynı renkte olduğu için kel görünüyo :)

maşallah hepsine ne tatlı olmuşlar yaaa....iyikide açmışım bu konuyu..fena mı oldu son hallerını gördük yaramazların dimi ama:)

maşallah hepsine ne tatlı olmuşlar yaaa....iyikide açmışım bu konuyu..fena mı oldu son hallerını gördük yaramazların dimi ama:)

Valla doğru söylüyosun belkide işten güçten koşturmadan biz bile eski resimlerini açıp bakma fırsatımız olmuyordu ama KK nın bağımlılığı olunca burda vakit ayırabiliyoruz s4en hatırlatmasaydın ne kadar büyüyüp fark attıklşarını görma fırsatımız kimbilir ne zaman olcaktı saol canım böyle bğir konu açtığın için bebişlerin hepsi birbirinden güzeller maşallah..

maşalllh yaa nasılda yiyiyo ekmeği...ben gamzeye böyle vermeye korkuyorum valla boğazına takılacak diye...çok minik parça alıyorum ağzına veriyorum ancak öyle...

sağolun kızlar..aslında bana değil babasına benziyor..benzemekten öte kopyası..dna sı üzerinde oğlum diye seviyorum ben çınar ı:))) birebir baba...görenleri şaşırtacak kadar yani.....ama babayla bizde renk ve tip olarak birbirimize benzediğimizden, baba olmadığı zamanlar, size benziyor yakıştırmalarının tadını çıkarıyorum:)

evet aylin bende babasına benzettim resimlerini görmüştüm albümünüzde hemde cok benziyor maşalllah bebişine

benım kızım da tam bir ekmek hastası..bayılıyor kuru ekmeği kemirmeye..bende hıc cekınmıyorum verıyorum valla..ekmek,elma,armut ,bisküvi ne olursa...alışsınlar yavaş yavaş..

AAa bende veriyorum hatta şu anda bile yemeğini yedirdim yanımda mama sandalyesinde eline kuru kayısı verdim kemirip duruyor genelde yarısına kadar yiyyor kalanınıda ben ağzıma atıveriyorum zaten bu gidişle bebişlerin kalanlarını yemekten kilo vermek yerine alcaz heralde ekmeğe gelince onun hastası zaten elimde ekmeği görünce çocuğun heyecandan gözü dönüyor öyle bir çığlık atıyorki mest oluyor ekmek yerken...

ben yemek yerken gamze üzerime üzerime geiyo ver diye bende ekmek içi veriyorum dün eşim büyük parça ekmek içi kopardı eline verdi hepsini soktu ağzına damağına yapıştı zor aldım elinden..
bende boğazına kçacak diye korkuyorum çünkü ne bulursa hepsini sokuyo ağzına

ben yemek yerken gamze üzerime üzerime geiyo ver diye bende ekmek içi veriyorum dün eşim büyük parça ekmek içi kopardı eline verdi hepsini soktu ağzına damağına yapıştı zor aldım elinden..
bende boğazına kçacak diye korkuyorum çünkü ne bulursa hepsini sokuyo ağzına

Canım ekmegin kuru yerinden ver..içini verirsen yada yumuşak yerinden verince boğazına yapışıyor çünkü..Geçen gün Kaanın boğazına yapışmış yavrum kustuda öyle çıktı..Ödümüz koptu..

X