bakalım ne kadar büyümüşler...

serçecik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2007
1.710
21
birçogu emekleyen,tutunurak ayaga kalkan ve dişleri olan hanımefendi ve delikanlı oldular..ilk günleri cektiğimz ilk resımlerını ve şimdiki hallerını yanyana koyalım bakalım ne kadar büyümüşler görelim..kızım YAĞMUR[/COLOR 14 ŞUBAT 2009 doğumlu..gerçekten çok büyüdüler :nazar:...oturup babası le üzüm bile yiyor artık:)ve ilk karşılaştırma benden...

doğdugu gün

ve şimdiye yakın bir zaman...

doğduğumuz gün 17.02.2009

buda şimdiki halimiz 7.5 aylık:nazar:

Son düzenleme:
Ayy maşallah bebişlerinize .Kocaman olmuşllar Allah nazarlardan korusun.
Seneye bu zamanlarda Allah nasip ederse bizim minişlerde böyle olacak..

MASALLAH BEBISLERIMIZE hepsi ne kadar buyumusler ya, yakinda yuruyecekler ozaman daha buyuk görunecekler gözumuze
Ayrica Kayra nin yeni halini ilk defa göruyorum masallah cok yakisikliymis gercekten de annesi:nazar:tekrardan butun bebislere :nazar:

http://img33.imageshack.us/gal.php?g=s7300718.jpg[/IM
KIZLAR BU DOĞDUKTAN 1 SAAT SONRAKİ HALİ..

s7300718.jpg

ayy canım benim hepsine ayrı ayrı maşallah..
beg kızın ayakta durabiliyomu kendisi tek başına...ne kadar garip görünüyo küçük şey ayakta :) boyu kaç?

Elifcim boyu 68 cm ama henüz tek başına desteksiz oturamamasına rağmen koltuklara tutunarak durabiliyor çok ilginç ama ben ona minik yer cücem diyorum boyu çokmu kısa duruyor.* ?

ayy ya beg bu bebek nasıl şeker hele şaçları bayıldım kızına maaşallah

saol canım yaa saçları kıvırcık olduğu için belli olmuyor yıkanınca daha uzun duruyor çok şekerde çok terletiyor saçları o resmi cumartesi çektim burası hala sıcak olduğu için hele yazın ne çektik o saçlardan herkers kestir çocuğu sıkar diyor ama ben kesinlikle kestirmeyi falan düşünmüyorum kıyamam zaten kestirmeye..

X