Bakalım Hangi Ay'a

Canim benimde hic hayatimda gecikmezdi 5 gunluk gecikmeyle dun gece adet oldum maalesef. Ama umudunu yitirme adeti duzenli olan kisilerde gecikme yasanirsa bu hamilelige hazirliyormus inşallah en yakin zamanda hamile kalirsin
c
inşaallah canım ne diyim ki ben hala adet olmadım ama hamile olduğuma da umudum kalmadı

inşaallah canım ne diyim ki ben hala adet olmadım ama hamile olduğuma da umudum kalmadı
Canim yaa ne kadar umutlanmstm senin hamile oldugunu duyunca. Neyse inşallah en yakin zamanda sağlık li bir sekilde hamile kalirsin ama hastaneye git adet söktürücü versin doktor

Canim yaa ne kadar umutlanmstm senin hamile oldugunu duyunca. Neyse inşallah en yakin zamanda sağlık li bir sekilde hamile kalirsin ama hastaneye git adet söktürücü versin doktor
perşembeye gideceğim canım bakalım ben de ne umutlanmıştım ama olmadı

çok övülen bir doktor duydum perşembeyi bekliyorum canım randevu aldım belki bu hafta içi adet olurum diye de düşünüyordum bir de diyorum ki bu sıralarki ilşkilerim de adet olmadığım için hamile kalmak daha mı kolay olur acaba diyorum ya da olmaz mı

bende bu ay sizinle aynı durumu yaşadım geç döllenme olabilir filan diye 15 gün bekledim kan testini tekrarladım yine negatif nerdeyse diğer ay olmam gereken tarih geldi regl olmadım ama aşırı bir akıntım var

tam olarak kaç gündür regl olmadın canım benim 15 gün olacak işte sen doktora gittin mi benim de akıntım var ama bilemiyorum bakalım perşembe doktor ne diyecek daha gebelik testi yapmayı da bıraktım umudum kalmadığından dolayı hiç gecikmezdi ama bilemiyorum ne düşüneceğimi

aynen bende 28güne bir olurdum ve bu ay doktor hiç bir sıkıntı yok olmaması için dedi kist filan hiç bir sorun yoktu neden geçikti anlamadım.. 24 aralık olmam gerekiyordu :/ doktora gitmedim artık doktorlara gıcık oluyorum madem bir sorun yok ilaç bile vermiyorsun yada veriyorsun hiç bir değişim yok insan en azından bir değişim yaşar yok

bakalım ne olacak ben de adet olmayı bekliyorum perşembe doktor ne diyecek bakalım

aynen bende hormonlar güzeldi kist yoktu negatif hiç bir durum yok dedi doktor pat regl yok bebek yok
ben de bilmiyorum bir yandan kpss ye çalışıyorum bir yandan kaynana kaynata yanıma geldi kış için onlarla da ilgilenmek gerekiyor kafabir dünya oluyor bir yandan da elti falan surat yapıyor kaynanagile hiç bakmak istemiyor hepsi sebze çorbası gibi olunca bilemedim

:) Allah yardımcın olsun .. sıkıntı yapmamaya çalış sen yinede herkes diyor ya düşünmeyi bıraktığın anda oluyor filan onu yapmak lazımda nasıl yapıcaz :)

:) Allah yardımcın olsun .. sıkıntı yapmamaya çalış sen yinede herkes diyor ya düşünmeyi bıraktığın anda oluyor filan onu yapmak lazımda nasıl yapıcaz :)
tam stres yapmayacak insanım şuan bile acaba hamile olabilir miyim demekten kendimi alamıyorum

tam stres yapmayacak insanım şuan bile acaba hamile olabilir miyim demekten kendimi alamıyorum
of sanki şuan kendimle konuşuyor gibiyim biliyormusun ? yaşadıklarımız ve düşüncelerimiz aynı :) bende sürekli kasıklarıma batma oluyor acaba diyorum kan testinde kiminin çıkmazmış filan yorumları aklıma geliyor kafamda 40 tilki dolaşmakta anlayacağın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…