- 10 Aralık 2014
- 8.631
- 6.441
- 248
Anladım cnm. Bendede regl olacakms gibi hafif hafif agrilar var kasiklarmda da var ins adet olmam. Bana da dua et noolur hamilelerin duasi kabul olurmusCanım inan bir şey anlamadım pek memleketteydim hatta bir hafta oldu kaynanamı kaynatamı yanıma getirdim ağır bavulları da kaldırdım ha demekki olacağı zaman oluyormuş da bundan sonra dikkat etmek lazım heralde komşumun iki çocuğu var birkaç aydan sonra anca anca seni etkiler dedi şimdi sadece kasıklarımda ağrı falan hissediyorum çok az bir de meyve falan soyarken aklıma kötü kötü tiksinti verici şeyler geliyor heralde yemek yemek zor olacak öyle gözüküyor
canım yazını okudum cok sevindim Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin bu mübarek günde ne güzel bir haber.Allah hayırlı eylesinen geç 30 31 inde adet olmam lazımdı canım olmadım test yaptım işte iki gündür yapıyorum çıkıyor bu sabah yine yaptım
çok teşekkür ederim canım bugün acile gittim bir saat bekledim ama test yapmadılar ona üzüldüm tam olarak o zaman diyecektim hamileyim diye ama pazartesine kaldı..canım yazını okudum cok sevindim Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin bu mübarek günde ne güzel bir haber.Allah hayırlı eylesin
canımçok teşekkür ederim canım bugün acile gittim bir saat bekledim ama test yapmadılar ona üzüldüm tam olarak o zaman diyecektim hamileyim diye ama pazartesine kaldı..
monacım iki kez yaptım bugün de yaptım ikinci çizgi çıktı yine bugün hastaneye gittik eşimle de acilde yaptıramadık test çok üzüldüm pazartesine kaldı işimiz tam emin olamıyorum ikinci çizgi silik olduğundan dolayıIkinci Çizgi silikse kesin vardır. Benim iki hamileliğim öyle oldu canım. Ikinci bir test yapsaydın onda da ikinci çizgi varsa hayırlı olsun darısı bize :)
amin inşaallah canım pazartesine gideceğim kadın doğumcuya ordan da pozitif diye çıkarsa o zaman süper olacak sizin profillerde çıkıyor ya bebek şu zaman doğacak diye ben de onu yapmak istiyorum profilimde gözüksüncanımsuanın mutlulugunu yasa...insallah kan testinde güzel cıksın.Gözün aydın canım.Rabbim sag salim hayırlı bir sekilde kucagına almayı nasip etsin miniğini..
canım insallah test sonucunda güzel cıkar.gebelik haftana görede takviminide yaparsın canım insallahamin inşaallah canım pazartesine gideceğim kadın doğumcuya ordan da pozitif diye çıkarsa o zaman süper olacak sizin profillerde çıkıyor ya bebek şu zaman doğacak diye ben de onu yapmak istiyorum profilimde gözüksün
inşaallah canım benimledir nereden yapacağım bebişin takvimini ayarlardan mı?canım insallah test sonucunda güzel cıkar.gebelik haftana görede takviminide yaparsın canım insallah.bebişin seninle bence...Tekrar gözün aydın datlım içini ferah tut
canım insallah.burdan ekleyebilirisin canım burda anlatıldıgı gibiinşaallah canım benimledir nereden yapacağım bebişin takvimini ayarlardan mı?
inşaallah canım Meryem Suresini okuyuninşallah en kısa zamanda kalırız hamile
Canim nasil yani cikmadi cok tuhaf kanda degerin kac ciktiarkadaşlar kafayı yemek üzereyim buraya gebeyim galiba diyerek yazılar yazmıştım ama sanırım değilim 7-8 gün günüm geçti bu zamana kadar hiç adetimde düzensizlik olmadı bu bir gebelik testi yaptım beş altı tane hepsi pozitif çıktı sonra pazartesi kadın doıoğumcuya gittim kan testi yaptı negatif dedi idrar tahlili istemedi sağlık ocağına gittim o da negatif dedi idrar tahlili yokmuş dün gebelik testi yine yaptım pozitif kafayı yicem sağlık ocağındaki doktor bir hafta sonra yine gel bakalım dedi..eczacı bir kadına sordum kana geç geçtiği oluyor bence endişelenmeyin dedi bu doktorlar da ne umursuz ya siz ne diyorsunuz siz ne diiyorsunuz..?
canım umut etme sonraa çok kırılıyor umudun.. allah hakkında hayırlısını versin. stres yapmamaya çalış.bugün başka bir gebelik testi aldım onda negatif çıktı sanırım hamile değilim umut etmesem daha iyi olacak bakalım o zaman ne zaman adet olacağım
evet haklısın ama hiç gecikmiyordu adetim şimdi bekleyecem perşembe günü yeniden doktora gidecem hamile kesinlikle değilsem adet sökücü versin o zamancanım umut etme sonraa çok kırılıyor umudun.. allah hakkında hayırlısını versin. stres yapmamaya çalış.
cevet haklısın ama hiç gecikmiyordu adetim şimdi bekleyecem perşembe günü yeniden doktora gidecem hamile kesinlikle değilsem adet sökücü versin o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?