- 30 Ocak 2013
- 29.340
- 43.871
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
k bakmabenim mesajımı niye alıntılayıp bana niye yazdınız, konu sahibi ben değilim...
önemli değil ama düzeltirseniz mesajınızı sevinirim.k bakma
Tam aksi rahatsiz oldumu belirtmem lazim ne diyeeyim ayu korkma canim deilsin mi diyeyim konu acan sensen bende istedigim yorumu yapma hakkna sahibim ayrica hem birlikte oluyosun sonrada korkuyla savasiyisun burda birde niye yeni uyelik alma geregi duydysan artik orasida ayri bi durum.Rahatsız olduysan cevap vermezsın olur bıter
:))))))Tam aksi rahatsiz oldumu belirtmem lazim ne diyeeyim ayu korkma canim deilsin mi diyeyim konu acan sensen bende istedigim yorumu yapma hakkna sahibim ayrica hem birlikte oluyosun sonrada korkuyla savasiyisun burda birde niye yeni uyelik alma geregi duydysan artik orasida ayri bi durum.
Kesinlikle.ozaman içine boşaldı kızım senn bu kadar korkuorsan
Oyle mı bıpmıyordum kapatılır mı hesap?İkinci üyelik almak yasak.
Oyle mı bıpmıyordum kapatılır mı hesap?
Oyle mı bıpmıyordum kapatılır mı hesap?
Site yönetimine haber verilmeden açılan 2. üyelikler deşifre edilecektir !
2. üyelikler burada aktif kullanıcı hesabınızı özel sorunlarınızı yansıtmadan sorunlarınızı paylaşmanız için verilen bir ek üyeliktir. Bunun suistimal edilmesi durumunda olacaklardan site yönetimi sorumlu değildir !
walla cnm sonra ewlenmesı için yalwarmak zorunda kalıo kızlarozaman içine boşaldı kızım senn bu kadar korkuorsan
aaa deşifre edilecek mi şimdi mune abla ya da kazen abiYönetim'e haber vermeden açılan 2. üyelikler yasaktır, ki belli sebepler dahilinde izin verilir ve anlaşılan siz yönetime mail göndermemişsiniz.
Yok deşifre etmeyeceğim belli ki ana üyeliğiyle tanınıp incitilmek istememiş ama yönetimden izin alınmadan açılan üyelikleri askıya alıyorum, üyelik alıp üyeleri makaraya alan, dalga geçen, senaryo uyduranlarda deşifre devreye giriyoraaa deşifre edilecek mi şimdi mune abla ya da kazen abi![]()