• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bakabilir mısınız

Rahatsız olduysan cevap vermezsın olur bıter
Tam aksi rahatsiz oldumu belirtmem lazim ne diyeeyim ayu korkma canim deilsin mi diyeyim konu acan sensen bende istedigim yorumu yapma hakkna sahibim ayrica hem birlikte oluyosun sonrada korkuyla savasiyisun burda birde niye yeni uyelik alma geregi duydysan artik orasida ayri bi durum.

Tam aksi rahatsiz oldumu belirtmem lazim ne diyeeyim ayu korkma canim deilsin mi diyeyim konu acan sensen bende istedigim yorumu yapma hakkna sahibim ayrica hem birlikte oluyosun sonrada korkuyla savasiyisun burda birde niye yeni uyelik alma geregi duydysan artik orasida ayri bi durum.
:))))))

İçine girmediyse ilişkiye nasıl girmiş sayıyorsun kendini?
Kafaya gel.. :KK14:
Neresinden tutsak elimizde kalacak abeslikte bir şey yazdığın her şey. :KK53:

Oyle mı bıpmıyordum kapatılır mı hesap?
Site yönetimine haber verilmeden açılan 2. üyelikler deşifre edilecektir !

2. üyelikler burada aktif kullanıcı hesabınızı özel sorunlarınızı yansıtmadan sorunlarınızı paylaşmanız için verilen bir ek üyeliktir. Bunun suistimal edilmesi durumunda olacaklardan site yönetimi sorumlu değildir !

Yönetim'e haber vermeden açılan 2. üyelikler yasaktır, ki belli sebepler dahilinde izin verilir ve anlaşılan siz yönetime mail göndermemişsiniz.

Allah akıl fikir versin..

aaa deşifre edilecek mi şimdi mune abla ya da kazen abi o_O
Yok deşifre etmeyeceğim belli ki ana üyeliğiyle tanınıp incitilmek istememiş ama yönetimden izin alınmadan açılan üyelikleri askıya alıyorum, üyelik alıp üyeleri makaraya alan, dalga geçen, senaryo uyduranlarda deşifre devreye giriyor:KK66:

Back