normalde baska bırılerı yazınca bende böyle cevap veriyorum ama 5 gun gecınce korktum aslında.Doğru mu anladım içine boşalmadı hatta içine girmediyse nasıl hamile kalmış olabilirsin
Iyı aksamlar
Aslında uzun suredır uyeyım ama bunu sıze sormak ıcın baska bı hesapla uye oldum.
Lütfen cıddı cevaolar verın
Sevgilimle ılıskıye gırdık 15 gun önce falan.
5 gun geçti ama adet olmadım hala hamılr olabilir miyim?
Icıme bosalmadı ve ıcıme gırmedı asla
Lütfen cevap verın.
Bır de ıdrarla test yapsam sonuc bellı olur mu
Yaşın kaç hatun seninİçine boşalmadı ve dediğin gibi içine de girmediyse nasıl bebek olsun? Leyleklerden geldiğimizi sananlardansın sanırım.
Zıplasa bile oraya zıplama ihtimali yok ancak yerlere. Ay ne yazıyorum ben yaadamın s....leri oynaksa olur mu olur zıplamış olabilme ihtimalleri var
Zıplasa bile oraya zıplama ihtimali yok ancak yerlere. Ay ne yazıyorum ben ya
Rahatsız olduysan cevap vermezsın olur bıterOff yine sacma konulardn biri sanki biz haydar dumeniz ya.
Rahatsız olduysan cevap vermezsın olur bıter
Bilmiyorum elıme falan sıvı degdı de bana bulastı dıye de korkuyorum. Ergen ergen seylerden korktugumun farkındayım ama öyle ıste :)Yaa tabiki korkularınızı anlıyorum ama şu sürtünmeyle hamile kalanlar kim, ben en çok bunu öğrenmek istiyorum, nerden çıktı bu düşünce de her sürtünen hamile olmaktan korkuyo?
içine girmemişse nasıl ilişkiye girmiş oluyorsun anlayamadımilişkiye girmemişsin rahatla, hamile değilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?