• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bakabilir mısınız

dmlper

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2015
5
0
1
34
Iyı aksamlar
Aslında uzun suredır uyeyım ama bunu sıze sormak ıcın baska bı hesapla uye oldum.
Lütfen cıddı cevaolar verın
Sevgilimle ılıskıye gırdık 15 gun önce falan.
5 gun geçti ama adet olmadım hala hamılr olabilir miyim?
Icıme bosalmadı ve ıcıme gırmedı asla
Lütfen cevap verın.
Bır de ıdrarla test yapsam sonuc bellı olur mu

Doğru mu anladım içine boşalmadı hatta içine girmediyse nasıl hamile kalmış olabilirsin
normalde baska bırılerı yazınca bende böyle cevap veriyorum ama 5 gun gecınce korktum aslında.
Icıme gırmedı ama tam acıklamak ıstemezdım ama surtunme yoluyla oldu

Iyı aksamlar
Aslında uzun suredır uyeyım ama bunu sıze sormak ıcın baska bı hesapla uye oldum.
Lütfen cıddı cevaolar verın
Sevgilimle ılıskıye gırdık 15 gun önce falan.
5 gun geçti ama adet olmadım hala hamılr olabilir miyim?
Icıme bosalmadı ve ıcıme gırmedı asla
Lütfen cevap verın.
Bır de ıdrarla test yapsam sonuc bellı olur mu

Doğarsa adı MacGyver olsun
:)

Yaşın kaç hatun senin o_O İçine boşalmadı ve dediğin gibi içine de girmediyse nasıl bebek olsun? Leyleklerden geldiğimizi sananlardansın sanırım. :KK25:

Şimdiye kadar bu bdv de buna benzer yüzlerce konu açılmıştır onların bir yüzdesine bakmak lazım

bakalım yüzde kaçı hamile kalmış bir araştır:KK53:

Ziplaya ziplaya girdiyse belki hamile kalmis olabilirsin o_O

Yaşın kaç hatun senin o_O İçine boşalmadı ve dediğin gibi içine de girmediyse nasıl bebek olsun? Leyleklerden geldiğimizi sananlardansın sanırım. :KK25:

adamın s....leri oynaksa olur mu olur zıplamış olabilme ihtimalleri var:KK53:

Yaa tabiki korkularınızı anlıyorum ama şu sürtünmeyle hamile kalanlar kim, ben en çok bunu öğrenmek istiyorum, nerden çıktı bu düşünce de her sürtünen hamile olmaktan korkuyo?

içine girmemişse nasıl ilişkiye girmiş oluyorsun anlayamadım :D ilişkiye girmemişsin rahatla, hamile değilsin :D

Yaa tabiki korkularınızı anlıyorum ama şu sürtünmeyle hamile kalanlar kim, ben en çok bunu öğrenmek istiyorum, nerden çıktı bu düşünce de her sürtünen hamile olmaktan korkuyo?
Bilmiyorum elıme falan sıvı degdı de bana bulastı dıye de korkuyorum. Ergen ergen seylerden korktugumun farkındayım ama öyle ıste :)

Back