bakabilir misiniz kızlar bir şey sormak istiyorum

ela gozlum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
47
Puanlar
118
Bu ay içinde sevdiğimin annesi kız kardeşi ve teyzesi bize dünürcü olarak gelecekler annemin rızasını almak için normalde kapalı biriyim onların yanında açık mı durayım yoksa başımı örteyim mi kadın kadınayız ama ailesi de kapalı sizce ne yapmalıyım? Hangisi daha iyi olur?

Bu ay içinde sevdiğimin annesi kız kardeşi ve teyzesi bize dünürcü olarak gelecekler annemin rızasını almak için normalde kapalı biriyim onların yanında açık mı durayım yoksa başımı örteyim mi kadın kadınayız ama ailesi de kapalı sizce ne yapmalıyım? Hangisi daha iyi olur?
Bence kapalı dur Can'ım :KK33: başka ziyaretlerinde açıkta durursun :-) Yinede fikir senin :KK37: Hakkı'nızda hayırlısı olsun inşaallah :KK72:

Ev hali degil mi; hava da sicak.. Seninle beraber annenler de acik olsunlar. Normalde sirf kadin misafir gelince de ne yapiyorsan ona gore davranabilirsin. Ben evde namaz harici hic basim bagli durmayi sevmedigim icin acik olmayi tercih ederdim.

Dünürcü gelecekleri için kapalı dur dışarda nasılsan öyle görün bence..

Doğal ol bence de

Anlam veremedim neden kapalıysanız açma düşüncesi var? Hayır yaaaani nedeeeen!??

Anlam veremedim neden kapalıysanız açma düşüncesi var? Hayır yaaaani nedeeeen!??
Mesajım yanlış anlaşıldı sanırım :) Evde ve bayan bayana olduğumuz için açık durmam mı uygun olur yoksa kapalı olmam mı diye sormuştum. Cevaplar için teşekkürler hanımlar, kararmı verdim ve kapalı duracağım :)

Mesajım yanlış anlaşıldı sanırım :) Evde ve bayan bayana olduğumuz için açık durmam mı uygun olur yoksa kapalı olmam mı diye sormuştum. Cevaplar için teşekkürler hanımlar, kararmı verdim ve kapalı duracağım :)
Kusura bakmayın bu konuda biraz hassasımm tanıdığım tesettürlü insanlardan ötürü. Bencede neyseniz öyle olun. İlerde evlendiğinizde evinizde kv yanında istediğiniz gibi durursunuz :oops:

Kusura bakmayın bu konuda biraz hassasımm tanıdığım tesettürlü insanlardan ötürü. Bencede neyseniz öyle olun. İlerde evlendiğinizde evinizde kv yanında istediğiniz gibi durursunuz :oops:
Önemli değil, ben de çok hassasım kapalıyken açılma konusunda ve tesettürlü çok mutluyum, iyi ki de kapanmışım çok şükür. Haklısınız, ben de öyle yapacağım, fikriniz için çok teşekkür ederim :super::KK25:

Back