- 2 Haziran 2023
- 53
- 13
- 8
- 31
- Konu Sahibi strawberry186
kızlar merhaba. Eşimle yaklaşık iki senelik evliyiz ama esimdeki bazı haller beni bunaltmaya basladı. ben öğretmenim bakımlı bir bayan olduğumu düşünüyorum ama eşim mavi yaka çalışıyor ve iş kıyafetinin haricinde günlük hayatımızda da her gün aynı kıyafeti giyiyor. Üniforma gibi oldu, dolapta bir sürü kazak var ama onun giydiği bir kazak var. 2-3 günde bir yıkıyorum hemen kuruyunca yine bulup giyiyor. O kirli mi temiz mi kafam karısıyor takip edemiyorum artık. Biraz güzel giyin bakımlı ol diyorum ben güzel giyiniyorum diyor. Gerçi kilosu da arttı şu an obezite sınırları içinde 106 kg oldu eski pantolonları olmuyor. 2 kottan başka giyemiyor kotları da iyice eskidi yıkamaktan sürekli. Lütfen bütçe ayıralım yeter ki diyetisyene git diyorum benim kilo verme isteğim yok diyor.
Gece gec saatlere kadar yiyor çocuk gibi koşuyorum peşinden elinden almaya calısıyorum arkamı döndügüm gibi yine yerken yakalıyorum.
Bir de son olarak gaz cıkarma geğirme durumları var. Söz ve nişan döneminde hiç yoktu, aynı evde yaşamaya başlayınca ortaya çıktı. İlk başlarda da vardı ama özellikle son 6 aydır hiç utanması kalmadı desem yeridir. Sesli sesli yapıyor yanımda ve midesinin problemli olduğunu söylüyor. Bağırsak problemi varmış; günde birkaç kez tuvalete çıkıyor, abdestini de hiç tutamıyor namazı zor kılıyor, ben de doktora git diyorum ona da gitmiyor ben kolonoskopi falan olamam diyor. Bunaldım artık sürekli böyle zart zurt durumundan sizce haksız mıyım?
Gece gec saatlere kadar yiyor çocuk gibi koşuyorum peşinden elinden almaya calısıyorum arkamı döndügüm gibi yine yerken yakalıyorum.
Bir de son olarak gaz cıkarma geğirme durumları var. Söz ve nişan döneminde hiç yoktu, aynı evde yaşamaya başlayınca ortaya çıktı. İlk başlarda da vardı ama özellikle son 6 aydır hiç utanması kalmadı desem yeridir. Sesli sesli yapıyor yanımda ve midesinin problemli olduğunu söylüyor. Bağırsak problemi varmış; günde birkaç kez tuvalete çıkıyor, abdestini de hiç tutamıyor namazı zor kılıyor, ben de doktora git diyorum ona da gitmiyor ben kolonoskopi falan olamam diyor. Bunaldım artık sürekli böyle zart zurt durumundan sizce haksız mıyım?