Bahçeşehir' de gündüzlü bakıcı

deep7979

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Günlük ev işlerine yapabilecek,iyi yemek pişiren ,ütüsü iyi olan ,gerektiğinde sabıka kaydı, ikametgah belgesi verebilecek ,sağlık kontrolünden geçebilecek, 2 yaşındaki oğluma bakabilecek bir yardımcıya ihtiyacım var.

İlgilenenler varsa ayrıntıları özelden konuşabiliriz.

benım küçük kızım olmasaydı ben aylıkcı oalrak gelırdım ama malesefkı kucuk kzım var 3 yasdında ben sadece gündelık ew temızlık işine gidiyorum bıde ben ütüde pantolon gömlek yapamıyorum (

Kimse sanırım sabıka kaydı, ikametgah belgesi vermek istemiyor....

Arkadaşım bu sanırım sabıka kaydı vermemekle alakalı değil. Bu kadar işi 2 yaşında çocuğa bakan biri yapamaz. Hem çocuğa bakacak hem iş yapacak mümkün değil.

Benimkide 2 yaşında , evde annem var (gözetmen olarak) bakıcı var ve her hafta temizliğe bir hanım geliyor.

2 yaşında çocuk uyusa uyusa 2 saat uyur. Ve bahsettiğin tempoya can dayanmaz. Eğer çocuğuna iyi bakılmasını istiyorsan temizlik işinden, yemek işinden vazgeçeceksin.

Yok vazgeçmezsen bakıcı tv açar, koyar çocuğu önüne sonra ev işlerin hallorur. 2 yaşında çocuğun tv izlemesi sakıncalı demez kimse.

İlgilenen olsa özelden detayları konuşabileceğimi söylemiştim...

Çocukla yalnız olacağını kim söyledi???? ben şuan çalışmıyorum evdeyim. Yani ben bakarken o yemek yapabilir, ev işlerini yapabilir... Ev işlerinden arta kalan zamanda çocukla ilgilenir veyahut ben ev işi yapma şuan sadece çocukla ilgilen benim halletmem gereken işler var diyebilirim...

Yani mesajımda aynı zamanda hem ev işi yapacağı hemde çocukla ilgileneceği yazmıyor.. Dikkatle okumadan yorum yapılmasa daha yerinde olur. Özelden detay soranda olmadı....

Zaten çocuğum güvenliği benim için ön planda. O şekilde oğlumla sağlıklı bir şekilde ilgilenildiğinden emin olamam...

Çalışıyor olsam sadece çocuk bakıcısı tercih ederdim kesinlikle temizliğe karışmayacak bütün dikkati çocukta olacak, hafta ikide temizliğe birini alırdım...

Ve bence benim dediğim şeylerle de alakası var cevap gelmemesinin. Benzer ama benim gibi belge istemeyenlerin ilanlarına cevap veren çok olmuş... Hatırlatmak isterim burası sanal bir ortam... Eğer ki tanıdığım birilerinin referansları olmadan birilerini işe alacaksam ve bu iş olarak bu kişi evimde çalışacak en değerli şeyim oğlumu emanet edeceksem bunlar olmadan olmaz....

Kaldı ki bu istediklerimin anormal olduğunu söylen de olmamış..

Belki 2000 lira veya 3000 lira verecem, sigorta yapacam şartlarını soran olmadı,,,Siz nereden biliyorsunuz???

Yani sevgili arkadaşım işin özü bence şudur; bir işte aldığın ücretin senin yaptığın iş veya işlere değip değmeyeceğidir. Yoksa buna can mı dayanacağı değildir... Arz ve talep meselesi....

Son bir şey de söylemeden geçemeyeceğim ne güzel siz şanslıymışsın anneniz gözetmen olarak geliyor.... Çocuğunuzun bakıcısı ayrı, temizlikçin ayrı keyfiniz yerinde...

Ama herkesin şartları , imkanları aynı olmayabilir...O yüzden yorum yapmadan önce bir düşünün... Öyle yazın lütfen....

valla burada hem iş yapacak, hem çocuk bakacak olduğu yazıyor, Ayrıca bu kadar agresif olmaya gerek yok genele yazılan bir mesaja niçin özelden cevap yazayım ki ??? iş mi arıyorum ben, yazdıklarınızı sadece yorumladım ve sadece bu şartlarla zor olacğaını söyledim. İşiniz rast gitsin.

3000 için uçmuşsunuzda , 2000 zaten olması gereken bir rakam öyle lütfetmiş falan olmuyorsunuz. Ben şu anda 2250 veriyorum + ferdi kaza sigortası var.

İmkanla ilgisi tabiki var ama bu da modern köle ticareti değil. Yani ihtiyacı olanın birde ben boğazını sıkmam. İnsanlar artık 3-5 ne kazanırsama bakıyor nasıl itiraz etsin, itiraz olmaması etik olduğunu göstermez.

Artık genele yazılan mesajlarada kısıtlamamı var. O zaman ajanslara başvurun ihtiyacınız olan elemanı bulun, hem buradan komisyon ödemeden eleman arayın hem bir fikir veren agresif yaklaşın olmuyor.

Son düzenleme:
Çok gülüyorum size gerçekten....

Yine okuduğunuzu dikkatli okumamışsınız.... Ben işle ilgilenenler varsa işin şartlarını (ücret , çalışma saatleri gibi...) bana özelden sorabilir dedim...

Ayrıca büyük harflerle yazarsam belki anlarsınız "AYNI ANDA"" yazmış mıyım??????

Yani problem size göre:)) aynı anda hem çocuk bakımı hem ev işleri yapılması bende mesajımda böyle bir şey yazmamışım . Genel olarak uzatmadan işle ilgilenen kişiden beklediğim işleri sıralamışım.

Yine aynı şeyi tekrar ediyorum bakın siz diyorum uslubumu bozmadan ve gayet sakin bir şekilde .... Agresif olmadan:)

Agresif olan ben miyim gerçekten??? Siz şimdi buna da kızarsınız:))

Benim acilen işe ihtiyacım olduğu için ilgileniyorum. Foruma yeni üye olduğum için özel mesaj atamıyorum. İletişim için olcaybelgin@gmail.com adresine yazarsanız sevinirim. Hayırlı Ramazanlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…